Ilyen szép gyermek volt Diana: Fotó!

Forrás: Northfoto -
fotók gyerekkor Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádnivaló fotók kerültek nyilvánosságra Dianaról, melyeket nézegetve egyszerre érzünk melegséget és szívfacsaró fájdalmat, hiszen a hercegné már nincs köztünk. 

Idén lesz 20 éve, hogy Diana tragikus balesetet szenvedett Párizsban. Rengetegen szerették őt, ezért nem meglepő, hogy a mai napig is sokat foglalkoznak az életéről szóló történetekkel, és minden más részlettel is.

A fiatal Diana hétköznapi megjelenése is csodálatos volt Forrás: Origo

Nemrég pedig olyan képek kerültek napvilágra, melyeken Vilmos és Harry édesanyja még kislány volt. Érdekes, hogy kicsi kora ellenére már az arcán viselte azokat a vonásokat, amelyek felnőtt korára széppé és elegánssá varázsolták őt.

A '60-as '70-es években készült képek között olyanok is vannak, amelyek egészen pici korában készültek, de idősebb tinédzserkori felvételek is vannak. A képeket ide kattintva tudod megnézni.

Így reagált Diana halálára Harry herceg: Videó!

Harry herceg mindössze 12 éves volt, mikor elveszítette az édesanyját. A fiú teljesen össze volt zavarodva, sok mindent nem értett a halálesettel kapcsolatban. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.