Budapesti villamosokon fogdossa az utasokat egy szatír. Egyelőre nem tudták elfogni a férfit. 

3 év után újra felbukkant az a férfi, aki általában a Móricz Zsigmond körtér környékén szokta fogdosni a mit sem sejtő női utasokat. Egy névtelen nyílt levélből derült ki, hogy a férfi ismét a combinókon zaklatja a hölgyeket. 

Leült a nők mögé és a kezével a szék alatt taperolta őket. Le kellett szállnom a körtéren, ezért csak annyit mondtam az egyik hölgynek, hogy a mögötte ülő férfi nem megbízható - írta a szemtanú a nyílt levélben. Azt is elmesélte, hogy a férfi megjelenése valamivel konszolidáltabb, mint régen: rövidebb a haja és soványabb a testalkata is. 

Szabadon garázdálkodik a combinós szatír 
Képünk illusztráció
Forrás: Mudra László/Mudra László

Az ügy kapcsán a BKK is megszólalt, de túl sok jó hírrel nem tudtak szolgálni:

"A közbiztonsági problémák kezelése a rendőrség feladata. A járművezetők nem tudják folyamatosan figyelni az utasok viselkedését. Ha viszont jelzik feléjük, kötelesek megtenni a kötelező lépéseket. Elsőnek a problémás utast szólítják fel, hogy hagyja el a járművet, ha ez eredménytelen, rendőrt kell hívniuk" - írta meg a Bors

Azt nem tudni, hogy érkezett-e bejelentés a férfival kapcsolatban, hiszen a rendőrségnek pontos időpont és helyszín hiányában nincs kapacitása a többszáz bejelentés közül kikeresni az esetet.