Nőket fogdos a budapesti villamosokon egy szatír

Forrás: Mudra László/Mudra László -
nők szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapesti villamosokon fogdossa az utasokat egy szatír. Egyelőre nem tudták elfogni a férfit. 

3 év után újra felbukkant az a férfi, aki általában a Móricz Zsigmond körtér környékén szokta fogdosni a mit sem sejtő női utasokat. Egy névtelen nyílt levélből derült ki, hogy a férfi ismét a combinókon zaklatja a hölgyeket.

Leült a nők mögé és a kezével a szék alatt taperolta őket. Le kellett szállnom a körtéren, ezért csak annyit mondtam az egyik hölgynek, hogy a mögötte ülő férfi nem megbízható - írta a szemtanú a nyílt levélben. Azt is elmesélte, hogy a férfi megjelenése valamivel konszolidáltabb, mint régen: rövidebb a haja és soványabb a testalkata is.

Szabadon garázdálkodik a combinós szatír
Képünk illusztráció Forrás: Mudra László/Mudra László

Az ügy kapcsán a BKK is megszólalt, de túl sok jó hírrel nem tudtak szolgálni:

"A közbiztonsági problémák kezelése a rendőrség feladata. A járművezetők nem tudják folyamatosan figyelni az utasok viselkedését. Ha viszont jelzik feléjük, kötelesek megtenni a kötelező lépéseket. Elsőnek a problémás utast szólítják fel, hogy hagyja el a járművet, ha ez eredménytelen, rendőrt kell hívniuk" - írta meg a Bors.

Azt nem tudni, hogy érkezett-e bejelentés a férfival kapcsolatban, hiszen a rendőrségnek pontos időpont és helyszín hiányában nincs kapacitása a többszáz bejelentés közül kikeresni az esetet.

Elhunyt Maryam Mirzakani matematikus, a Fields-érem első női díjazottjahttp://www.life.hu/news/20170715-elhunyt-marjam-mirzakani-matematikus.htmlNegyven évesen elhunyt Marjam Mirzakani iráni matematikus, az első - és eddig egyetlen - nő, akinek odaítélték a matematika Nobel-díjának is nevezett Fields-érmet.NewsOrigoUfók múmiáját találták meg Perubanhttp://www.life.hu/news/20170716-ufok-mumiajat-talaltak-meg-peruba.htmlÖt földönkívüli holttestét találták meg az elmúlt két hónap során Peruban. Legalábbis egy mexikói ufószakértő ezt állítja. NewsOrigoElektromos cigi robbant a metróbanhttp://www.life.hu/news/20170715-elektromos-cigi-robbant-fel-a-metroban.htmlEgy nő pont a metróhoz sietett, amikot a kezében lévő táskában felcsaptak a lángok. News--Meghalt az a 4 éves kislány, akit a szülei kínoztak http://www.life.hu/news/20170715-meghalt-egy-kislany-akit-kinoztak-a-szulei.htmlEmbertelen dolgokat műveltek a gyermekkel. A kislánynak szörnyű halála volt.NewsOrigoHullámzó időjárás lesz a hétvégén http://www.life.hu/news/20170714-kiszamithatatlan-lesz-hetvegen-az-idojaras.htmlEzen a hétvégén sem úszhatjuk meg az esőzést, de szerencsére napsütéses időszakok is lesznek. NewsOrigo80 ember alkotta lánc mentett meg egy fuldokló családot: Fotók!http://www.life.hu/news/20170712-nyolcvan-ember-mentett-meg-egy-fuldoklo-csaladot.htmlVégre egy olyan történet került napvilágra, ahol nem az ember széthúzása okozott bajt, hanem az összetartás mentett meg életeket. Még több ilyenre lenne szüksége a világnak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.