Pintér Tibor megmutatta a wakeboardozás alapjait: Videó!

Forrás: RTLKlub -
szörf Pintér Tibor Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges sporttudásáról számolt be Pintér Tibor élő adásban: Mádai Viviennek is megmutatta a legfontosabb alapokat. 

Mint kiderült, Pintér Tibor imádja a vizes sportokat, ezért már hosszú ideje wakeboardozik. A híres magyar színész korábban egy versenyen is indult, ahol harmadik helyezést ért el, és nem meglepő módon a dobogó felső fokán Bódi Sylvi állhatott.

Most azonban az alapok bemutatásáról volt szó, Tenya pedig igyekezett minden fontos tudnivalót elmesélni Mádai Viviennek, akivel egy közös deszkára is felálltak egy rövid időre.

Tibor azt mesélte, hogy régen a levegőben pörgés sem okozott számára gondot, de az utóbbi időben kevesebb időt töltött edzéssel, így ezt a rutinját már elfelejtette.

Kiöregedett a csajozásból Pintér Tibor

A sármos színész őszintén elárulta, hogy mi az a dolog az életében, amiben egyáltalán nem érzi magát sikeresnek: állítása szerint már lassan nincs is kedvese ismerkedni. Olvass tovább itt...
Gáspár Evelinre kiakadtak a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20170717-gaspar-evelinnek-elege-lett-a-kovetoibol.htmlGáspár Evelin a nyaralása alatt nem fotózkodik. Pont. Ha egy kislány megy oda hozzá a bambi szemeivel, akkor sem. Sőt, külön ki is kéri magának, hogy miért nem hagyják pihenni? Hát, aki nem bírja a hírnevet, az ne akarjon híres lenni... TV + Sztárok--Exkluzív interjút adott Sean Paul - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170717-sean-paul-exkluziv-interjut-adott.htmlSean Paul az EFOTT-on lépett fel, de még a koncert előtt adott egy exluzív interjút a Life.hu-nak. A világsztár minden kérdésre őszintén válaszolt, és még magyarul is "beszélt". TV + Sztárok--Nádai Anikó műsorában, az Anikó #show-ban elszabadult az erotika: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170717-nadai-aniko-musoraban-meztelen-emberek-tapogattak-egymast.htmlAz #Anikó Show legfrissebb adásában olyan dolgokat vállaltak be a vendégek, amelyekhez nekünk még asszisztálni se lett volna kedvünk. Csak ilyen kínosan lehet ismerkedni? TV + SztárokOrigoA négy legszörnyűbb sláger a ma 65 éves David Hasselhofftólhttp://www.life.hu/sztarok/20170717-david-hasselhoff-65-eves-lett.htmlMa ünnepli 65. születésnapját David Hasselhoff. A színész nagy fájdalma, hogy zenészként nem sikerült igazán befutnia. Ezt a négy legszörnyűbb slágerével bizonyítjuk. TV + SztárokOrigoAktképek kerültek elő az Éjjel-nappal Budapest Zoéjáról - Fotó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170717-meztelen-fotok-kerultek-elo-ekkel-nappal-budapest-zoerol.htmlÚj szereplő kavarja fel az állóvizet az Éjjel-nappal Budapestben, a nézőknek azonban nemcsak ebből a sorozatból lehet ismerős Zoé. Szerepelt ő már ugyanis tévében sőt, aktfotói is vannak, amik nagyon gyorsan bejárták az internetet! TV + Sztárok--Gáspár Győzőnek mindenét elvitte a NAV: tandíjra sincs pénzehttp://www.life.hu/sztarok/20170717-gaspar-gyozonek-tandijra-sincs-penze.htmlGáspár Győzőék élete nagyon megváltozott, mióta razziázott náluk a NAV: tandíjra sincsen pénzük. Győzike azonban nem adja fel! Harcol az igazáért.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.