7 év házasság után külön költözik Kovács Patrícia Gusztos Pétertől

Fotó: Valami Hektor -
válás Kovács Patrícia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patrícia 7 évig volt Gusztos Péter felesége, de most úgy döntöttek, elválnak útjaik. A színésznő és párja Facebookon tájékoztatták ismerőseiket a szomorú hírről.

Hét éve mondták ki egymásnak a boldogító igent, de már 9 éve egy párt alkotnak. Kovács Patrícia és Gusztos Péter azonban már nem fogják megünnepelni a 10. évfordulójukat, ugyanis úgy döntöttek, elválnak útjaik...

Kovács Patrícia és Gusztos Péter külön utakon folytatják Fotó: Valami Hektor

Péter Gusztos a privát Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, amiben elárulta, hogy két küzdelmes évvel a hátuk mögött, nagy szeretetben döntöttek úgy, hogy külön folytatják tovább, nem működik már a kapcsolatuk.

Ilyen Katinka és Shane a reggeli ébredés után - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170718-ilyen-katinka-es-shane-a-reggeli-ebredes-utan.htmlHosszú Katinka bepillantást engedett azokba a percekbe, amiket eddig nem láthattunk: megmutatta, hogyan készülődnek reggelente Shane-nel, akinek már ébredés után is remek a sérója! TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs 40 éves lett: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170718-sebestyen-balazs-40-eves-lett.htmlSebestyén Balázsnak ma reggel a szokásosnál is több oka lehet a boldogságra, hiszen születésnapja van, ráadásul igen kerek: betöltötte a 40. életévét. TV + SztárokOrigoRekorderek! Hollywoodi sztárpárok, akik évtizedek óta együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-a-leghosszabb-sztarkapcsolatok.htmlEzek a hírességek már legalább 30 éve alkotnak egy párt. Kik a rekorderek? Mitől működik a házasságuk? Kiknél voltak hullámvölgyek? TV + Sztárok--Debreczeni Zita és Gianni új fotója a polgári szertartásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170718-debreczeni-zita-uj-fotoja-az-eskuvorol.htmlDebreczeni Zita és Gianni Annoni néhány hónapja mondták ki egymásnak a boldogító igent egy festő olasz városkában, a hegyek ölelésében. A szertartást hatalmas titok övezte, képeket is csak néhány héttel a menyegző után láthattunk. Ám ezúttal egy újabb fotót mutatott az ifjú férj... TV + SztárokOrigoBüntetésre számíthat Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20170718-buntetest-kaphat-sebestyen-balazs.htmlSebestyén Balázs pénteken jelentette be, hogy Reggeli Show helyett, Balázsék néven folytatják a műsort, ám van olyan platform, ahol még él a régi nevük. Emiatt számíthatnak egy-két kellemetlenségre - írja a Blikk.TV + Sztárok--Baleset érte Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20170717-balesete-volt-liptai-claudianak.htmlBaleset érte Liptai Claudiát, akinek megsérült a lába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.