Rekord meleg lesz a következő napokban

Forrás:Thinkstock -
időjárás rekord forróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azoknak, akik a forróságot és a trópusi időjárást szeretik, jó hírünk van: tikkasztó hőség várható a következő napokban.

Tikkasztó hőségre számíthatunk egész héten, végre hétvégén is strandidőre számíthatunk. A hőmérséklet 30-38 fok között alakul, csak néhol kell záporra vagy zivatarra számítani, számottevő csapadék azonban nem lesz.

Kánikula várható egész héten Forrás:Thinkstock

Kedden 32-33 fok várható, esőre vagy zivatarra nem kell számítani, a frontérzékenyek azonban készüljenek, ugyanis melegfronti hatásra kell számítani.

Szerdán és csütörtökön tovább melegszik a hőmérséklet 33-36 fok fölé is csúszhat a hömérő higanyszála, északon helyeként zivatarral is számolni kell.

Pénteken és a hétvégén is marad a rekkenő hőség 36-37 fok is lehetséges, az Alföld egyes részein akár 40 fokot is mérhetünk majd, de a hét vége felé már többször számíthatunk frissító záporokra, zivatarokra- írja a köpönyeg.hu.

Egy kis cukiság: hasizomrozmár- Videó!http://www.life.hu/news/20170630-haiszmozos-foka-a-het-sztarja.htmlAz állatos kisvideókat mindenki szereti: cuki kiskutyák, kiscicák mindneki szívét elrabolják. Ám ezúttal olyan videót mutatunk, amilyet még biztosan nem láttál. News--Élet az Instagramon- Fotók!http://www.life.hu/news/20170602-instagram-fotok-fura-osszeallitas.htmlAz Instagram népszerűsége már-már a Facebookéval vetekszik. Emberek millió töltögetik fel fotóikat, kortól és nemtől függetlenül. Éppen ezért lehet az, hogy böngészve a képek között, találhatunk elképesztő, meghökkentő, sokszor ijesztő, de persze cuki és vicces összeállításokat is. Ezekből szemezgettünk... News--Klein Dávid nem jutott fel a Mount Everest csúcsárahttp://www.life.hu/news/20170526-klein-david-nem-jutott-fel-a-csucsra-visszafordult.htmlKlein Dávidnak nem sikerült eljutnia a Mount Everest csúcsáig, a rossz idő miatt vissza kellett fordulnia. NewsMegszólalt a grazi buszbaleset sofőrjehttp://www.life.hu/news/20170221-megszolalt-a-grazi-buszbaleset-sofojre-megrazo-vallomas.html1983-ban egy magyar vállalati busz a szerpentinről a szakadékba zuhant Graz közelében. A buszvezető nem tudta megakadályozni a tragédiát, nem működött a fék...A férfi 33 évvel a szörnyű eset után sem tudta feldolgozni a történteket. Őszinte vallomás következik.... NewsThinkstockFerenc pápa is részvétet nyilvánított a veronai buszbalesetben elhunyt diákok családjánakhttp://www.life.hu/news/20170125-ferenc-papa-reszvetet-nyilvanitotta-veronai-buszbaleset.htmlPéntek késő este Veronában 16 diák és felnőtt vesztette életét egy tragikus buszbalesetben. Kiderült, hogy a katasztrófát lassu deffekt okozta. Ferenc pápa levélben nyilvánította részvétét az áldozatok hozzátartozóinak. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.