Durván beszóltak Tolvai Reninek

Forrás: Instagram/tolvaireni -
kommentelés Tóth Vera Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni egy vidám fotót tett közzé a nyaralása első pillanatairól, és máris beleszaladt egy olyan hozzászólásba, amitől mindenki ledöbbent. 

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András nyaralni indultak, és a csodás Törökországot választották úti célul. A fiatal szőke énekesnő a reptérről posztolt egy fotót, amelyben elárulta, hogy Alanyában fogják süttetni a hasukat.

Durván beszóltak Tolvai Reninek Forrás: Instagram/tolvaireni

Sokan hozzászóltak a fotóhoz, rengetegen kívántak jó utat a sztárpárnak, ám ez érkezett egy olyan komment is, amire senki nem számított:

"Reni, öltözhetsz úrilánynak, de ettől függetlenül csak egy olcsó kis román ...maradsz" - olvasható a poszt alatt, amelyre Reni érdemében nem reagált, ellentétben Tóth Verával, aki egy anyatigris módjára lépett a tettek mezejére:

"Annyira megmaradhatnál magadnak te idióta, agyatlan, hülye majom liba! Ilyen emberek miatt nem fejlődik a világ a normális gondolkodásmód irányába. Tudod Andrea, ha elmennél egy származási vizsgálatra, néznél nagyokat. Kívànom, hogy minimum román leszármazott legyél, de találjanak benned egy kis izraelit, törököt és szerbet is. Szégyelld magad és gondolkozz el azon, hogy mennyivel jobb lett volna, ha megtartod magadnak a hozzászólásodat. Az internet sajnos kedvez a hasonló szerepléskényszeres megmondófiguràknak, szerencsére az életben, a valóságban azért az első rostàn megbuknak az ilyenek. Remélem nincs belőled több, mert ha még a gyerekedet is ebben a szellemben neveled, akkor tényleg megérett a világ a pusztulásra. Annyira hányingert kapok az ilyen tagoktól, hogy el nem tudom mondani. Mélységesen szégyellje el magát mindenki, aki ezt a nézetet vallja, hogy egy magyar ember, aki kint ragadt a meghúzott határon túl, az önhibáján kívül, nem magyar, az ássa el magát és remélhetőleg következő életére megtanulja, hogy nem szabad bántani, megbántani és igazságtalanul bírálni. Buta ember az ilyen. Sajnàlom Reni, hogy bekeverednek ilyenek az oldaladra. Ismerős érzés"

Tolvai Reni meztelen?

Könnyen elképzelhető, hogy Tolvai Reni anyaszült meztelen az egyik instagramos fotóján. Ugyan a mellei már nem látszanak, így nem lehet tudni, fedi-e valami az énekesnő testét, de igencsak úgy tűnik, hogy nem: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.