Nem ússza meg büntetés nélkül a kisbabát cigiztető férfi

Forrás: Thinkstock -
kisbaba bíróság cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy ideje csend volt az üggyel kapcsolatban, már attól féltünk nem sikerül felkutatni az elkövetőt. De szerencsére tévedtünk, és úgy tűnik nem ússza meg büntetés nélkül. 

Ahogy azt a Life.hu megírta korábban, futótűzként terjedt a neten az videó, amelyben egy felnőtt férfi dohányzásra kényszerített egy kisbabát. A videót azonnal eltűntette az illető a videómegosztó portálról, miután kiderült, hogy emiatt csúnyán megütheti a bokáját.

Felelnie kell tetteiért L.Gusztávnak
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A Lakatos Brendon művésznéven tevékenykedő L. Gusztávról kiderült, hogy egyáltalán nem ismeretlen személy az ügyézség számára. Korábban azzal vádolták, hogy szándékosan rágyorsított autójával egy zebrán áthaladó gyalogosra, majd az áldozat védelmében fellépő szemtanút megkéselte. Az is kiderült, hogy idén júniusban már járt bíróságon: egy áldott állapotban lévő nő bántalmazásáért.

Valószínűleg ezek az előzmények is számítanak majd a 1,5 éves Lara ügyében:

"Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság gyanúsítottként hallgatta ki L. G. budapesti lakost, aki még 2017. május 25. napján pesterzsébeti lakóhelyükön ölébe ültette és cigarettáztatta 1,5 éves unokahúgát" – mondta Dr. Ibolya Tibor fővárosi főügyész a Blikknek.

Félhold alakú ufót láttak az égen: Videó! http://www.life.hu/news/20170719-videora-rogzitettek-a-felhold-alaku-ufot.htmlKülönleges ufójelenséget rögzítettek a közelmúltban: a félhold alakú földönkívüli tökéletesen látható a felvételen. News--Időjárás: három megyére adtak ki figyelmeztetést a hőség miatthttp://www.life.hu/news/20170719-figyelmeztetest-adtak-ki-hoseg-miatt-harom-megyere.htmlNemrég még az országos hidegrekord dőlt meg, pár nappal később pedig már a hőség miatt adnak ki figyelmeztetést: ez ám a változékony időjárás! News--40 méteres medencében döntött rekordot egy férfi: Videó! http://www.life.hu/news/20170719-freedive-rekordot-dontott-egy-ferfi.htmlSokaknak nem mond semmit ez az új sportág, mert elég kevesen űzik világszerte. Pedig megdöbbentően érdekes. NewsOrigoFöldöntúli rádiójeleket figyeltek meg a csillagászokhttp://www.life.hu/news/20170718-foldonkivuli-jeleket-fogtak-a-csillagaszok.htmlCsillagászok különös földöntúli jelekre lettek figyelmesek 11 fényévnyi távolságból: a rádiójelek eredete egyelőre ismeretlen! News--Arra ébredt a metrón utazó nő, hogy arcon vizelte egy férfi http://www.life.hu/news/20170718-arcon-vizeltek-egy-not-egy-metron.htmlNew Yorkban történt egy bizzar és meghökkentő eset, melynek elszenvedője egy 26 éves nő, akit arcon vizelt egy férfi a metrón. NewsThinkstockAnyja szeme láttára csapódott be a tinilány sárkányrepülőjehttp://www.life.hu/news/20170718-sarkanyrepulozes-miatt-veszitette-eletet-egy-tinilany.htmlVáratlanul csapódott a földbe az a motoros sárkányrepülő, amellyel a 65 éves pilóta és a 17 éves tinilány utazott. Mindketten meghaltak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.