100 milliárdon osztoznak, ha elválnak Clooney-ék

válás George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többször kerül szóba Clooney-ékkal kapcsolatban a válás fogalma. Egyelőre mindenki csak találgat az igazságot illetően, de ha mégis zátonyra futna a házasságuk, több mint 100 milliárdos vagyonon kéne osztozniuk. 

Ahogy korábban már megírtuk, a házasok kapcsolata már a terhesség során sem volt felhőtlen. Eleinte boldogan adták az interjúkat a születendő gyermekek kapcsán, de egy kis idővel később, már nem is láthattuk őket együtt. A barátok szerint félő, hogy a szívtipró színész nem fog tudni felnőni a feladathoz.

Júniusban azonban megérkeztek az ikrek, egy kisfiú és egy kislány, akik szerencsére makk egészségesek és az édesanyjuk is jól van. Ám a kezdeti örömök után úgy tűnik, hogy

a babák sem tudnak tartós boldogságot hozni a párnak.

Vajon sikerül rendbe hozni a kapcsolatukat? Forrás: AFP/ANDREAS SOLARO/Andreas Solaro

A szülést követően Amal nőnemű rokonai lepték el a család otthonát, George pedig egy alárendelt szerepben élő kisfúnak érzi magát, akinek idegen nők mondják meg, hogy mit csináljon. Amal kedvéért költöztek át Angilába, ahogy szintén miatta mondott le számos munkát, találkozót, baráti meghívást, és még sok minden mást is.

Mi lesz, ha tényleg elválnak?

Jobban szeretnénk, ha egy újabb hollywoodi love sztorival bővülne a repertoár, és nem pedig egy válással, de ha mégis valamiért így döntenek, akkor sem kell kétségbe esni. Legalábbis ami az anyagiakat illeti.

Clooney ugyanis kiszállt a tequilagyártó cégből, ezzel 100 milliárd forintot kaszálva. Komoly autógyűjteménye van, a legkülönlegesebb márkákból (Porsche, Lexus, stb) melyek nagyjából 150 millió forintot érnek. Az angliai birtok értéke további 9 milliárd forint, nem beszélve arról, hogy a sztárapuka minden filmje után cirka 5 milliárddal gazdagszik - írta meg a Story Magazin.

Gesztesi Károly soha nem volt hűtlenhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-gesztesi-karoly-nem-volt-hutlen.htmlGesztesi Károly soha nem fél nyilatkozni a magánéletéről sem, mindig őszintén beszél mindenről, ami vele történik, vagy épp nem történik: egyvalamit ugyanis soha nem tett még meg az életében, senkit sem csalt meg.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHajdú Péter megcáfolta a felröppenő szerelmi híreket http://www.life.hu/sztarok/20170720-hajdu-peter-es-sarka-kata-tovabbra-sem-tervez-kibekulni.htmlNemrég új hírek kerültek napvilágra Hajdú és Sarka kapcsolatáról, de a sztárapuka most lerántotta a leplet a kérdéses információkról. TV + SztárokOrigoÁlompár született a vizes vb-n: Kiss Szofi és Ligárt Ábel szerelmesekhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-kiss-szofi-es-ligart-abel-szerelmesek-lettek-a-vizes-vb-alomparja.htmlMég csak néhány napja kezdődött el a vizes vb, máris megtalálták a verseny álompárját: Ligárt Ábel műugró és Kiss Szofi szinkronúszó. TV + Sztárok--Hosszú Katinka anyósáék minden nevezetességet megnéznek Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-hosszu-katinka-anyosaek-mindent-megneznek-budapesten.htmlShane Tusup szülei életükben először járnak Budapesten, természtesen főként Katinka miatt jöttek, de nemcsak őt akarják megnézni. Elárulták, mit csinálnak még a fővárosban. TV + Sztárok--Gundi:"A közeljövőben újra lesz televíziós vetélkedőm"http://www.life.hu/sztarok/20170720-gundel-takacs-gabor-visszater-a-kepernyore.htmlMint ismeretes, Gundi februárban mondott fel az MTVA-nál, azóta pedig több olyan hír is szárnyra kapott, miszerint hamarosan visszatér a képernyőre. Most végre ő is megszólalt az ügyben.TV + Sztárok--Danny Blue-t csókolgatja Vajna Timi - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170719-vajna-timi-danny-bule-t-csokolgatja.htmlVajna Timi élvezi az életet, ráadásul nagyon jó társaságban: ezt a férfit puszilgatja Los Angelesben! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.