Katalin hercegné megint egy szigorú protokollt szegett meg

Forrás: WireImage/©Karwai Tang/Karwai Tang -
Katalin hercegnő ölelés protokoll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő és Vilmos herceg európai körútjukon sok helyre ellátogatnak, és sok mindenkivel találkoznak, hátrányos helyzetű gyerekekkel is. A hercegnő értük szívesen felrugott egy szigorú protokollt, és megölelgette őket.

Katalin és Vilmos éppen európai körútjukat élvezik, a gyerekeikkel együtt látogattak el Lengyelországba, de Németország is az állomások között van. Ahol járnak, ott nagy felfordulást okoznak, hiszen mindenki szeretné látni a királyi párt, hát még a csemetéiket. A szigorú menetrend és szabályok nem hagynak túl sok szabad teret Katalinnak és Vilmosnak, de ők igyekeznek mindent kihasználni, és ha egy szabály nem kell, akkor megszegik.

Katalin örült az ölelésnek Forrás: WireImage/©Karwai Tang/Karwai Tang

Így tett Katalin hercegnő is, amikor hátrányos helyzetű gyermekeket látogattak meg Németországban. Felrúgva a bemutatkozásra vonatkozó királyi protokollt, ő megölelgette a kicsiket. A királyi etikett szerint a köszöntésnek nem szabad a kézfogásnál nagyobb érintkezésnek lennie, de Katalin érzelmei felülírták ezt a régi és ósdi megkötést.

Mindenki szerette volna megölelni Forrás: WireImage/2017 Karwai Tang/Karwai Tang

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.