Michael Jackson egykori menedzsere 8 milliárdot követel

Forrás: afp -
Michael Jackson Quincy Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hiába telt el már 8 év Michael Jackson halála óta, újabb és újabb kellemetlen hírek ütik fel a fejüket a sztárral kapcsolatban. 

Bizonyos vélemények szerint Michael Jackson gyilkosság áldozata lett, mások szerint pedig meg sem halt, és valójában a lánya rejtegeti. Pont úgy, ahogy Elvis Presley és Diana halálát sem képes elfogadni a világ, Jackson távozásával sem tudnak megbékélni az emberek.

Michael Jackson egykori menedzsere érdekes történettel állt elő Forrás: afp

Felröppennek olykor furcsábbnál furcsább hírek, de a legfrissebb információk akár még igazak is lehetnek: Michael egykori menedzsere, Quincy Jones állítja, hogy a sztár 8 milliárd forintnak megfelelő összeggel tartozott neki, mikor életét vesztette.

Állítólag a This is It című dokumentumfilmet is Jones finanszírozta, de a haszonból szinte semmit sem kapott. A zenész családja szerint az egész csak kitaláció, de a menedzser ügyvédje állítja, hogy papírokkal tudja igazolni az állításaikat - írta meg a DailyMail.

A legendás zenész ügyeit intéző ügyvédi iroda természetesen nem ismerte el a vádakat, ezért valószínűleg egy újabb hosszú procedura veszi kezdetét közöttük.

100 milliárdon osztoznak, ha elválnak Clooney-ék http://www.life.hu/sztarok/20170720-elkepeszto-vagyonon-osztozik-george-clooney-ha-elvalnak.htmlEgyre többször kerül szóba Clooney-ékkal kapcsolatban a válás fogalma. Egyelőre mindenki csak találgat az igazságot illetően, de ha mégis zátonyra futna a házasságuk, több mint 100 milliárdos vagyonon kéne osztozniuk. TV + Sztárok--Hajdú Péter megcáfolta a felröppenő szerelmi híreket http://www.life.hu/sztarok/20170720-hajdu-peter-es-sarka-kata-tovabbra-sem-tervez-kibekulni.htmlNemrég új hírek kerültek napvilágra Hajdú és Sarka kapcsolatáról, de a sztárapuka most lerántotta a leplet a kérdéses információkról. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly soha nem volt hűtlenhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-gesztesi-karoly-nem-volt-hutlen.htmlGesztesi Károly soha nem fél nyilatkozni a magánéletéről sem, mindig őszintén beszél mindenről, ami vele történik, vagy épp nem történik: egyvalamit ugyanis soha nem tett még meg az életében, senkit sem csalt meg.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÁlompár született a vizes vb-n: Kiss Szofi és Ligárt Ábel szerelmesekhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-kiss-szofi-es-ligart-abel-szerelmesek-lettek-a-vizes-vb-alomparja.htmlMég csak néhány napja kezdődött el a vizes vb, máris megtalálták a verseny álompárját: Ligárt Ábel műugró és Kiss Szofi szinkronúszó. TV + Sztárok--Hosszú Katinka anyósáék minden nevezetességet megnéznek Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-hosszu-katinka-anyosaek-mindent-megneznek-budapesten.htmlShane Tusup szülei életükben először járnak Budapesten, természtesen főként Katinka miatt jöttek, de nemcsak őt akarják megnézni. Elárulták, mit csinálnak még a fővárosban. TV + Sztárok--Gundi:"A közeljövőben újra lesz televíziós vetélkedőm"http://www.life.hu/sztarok/20170720-gundel-takacs-gabor-visszater-a-kepernyore.htmlMint ismeretes, Gundi februárban mondott fel az MTVA-nál, azóta pedig több olyan hír is szárnyra kapott, miszerint hamarosan visszatér a képernyőre. Most végre ő is megszólalt az ügyben.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.