Így még sosem hallottuk a Despacitót: Videó!

horkolás videó Despacito
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felettébb különleges csemege került fel az internetre nemrég: egy férfi elhorkolta a despacitót, ráadásul egész felismerhetően. Persze kapott egy kis segítséget. 

Egy spanyol férfi horkolási szokásait rögzíti a felesége már több, mint 4 éve. Az ebből összegyűlt több órányi horkolós anyagot az egyik rokona segítségével az asszony megvágta, és összerakták belőle a Despacito horkolós változatát.

A homemade videó egyébként jól sikerült, valószínűleg akkor is felimsertük volna a híres slágert, ha nem tudjuk előre, hogy az lesz hallható.

Az idősödő nő humorérzékét rengetegen kedvelik, erre a 1.5 millió ember által megtekintett videó is bizonyíték.

Ezért tiltották be a Despacitót Malajziában

Nincs több "despacitózás" Malajziában, úgy tűnik hanyatlásnak indult a tiszavirágéletű sláger hírneve. Malajziában például már meg is tiltották, hogy az állami média játssza a közkedvelt dalt. Kiderült, hogy rengeteg panasz érkezett Luis Fonsi slágerével kapcsolatban. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.