Vacsorázz együtt Kate Winslettel és DiCaprióval

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
Kate Winslet jótékonyság Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate és Leonardo egy nagylelkű kezdeményezéssel szeretne jótékonykodni. Ráadásul az egyik rajongójuk - aki megtudja fizetni -  még egy közös estét is eltölthet velük.

Leonardo DiCaprio nagy környezetvédő, ezért korábban létrehozott egy alapítványt, amely különböző öko célokat támogat. A Titanic közelgő 20. évfordulója alkalmából most Kate Winslet is a színésztársa mellé állt, és kitaláltak egy igen különleges ötletet jótékony céllal.

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet összefogtaka jótékonyság nevében Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Július 26-án, St. Tropez-ban egy jótékonysági gála keretein belül aukciót rendeznek, ahol különleges dolgokhoz lehet majd hozzájutni. Ám az aukció fénypontja egy közös este a színészekkel.

Vagyis a legnagyobb összeget felajánló vendég ősszel együtt vacsorázhat DiCaprióval és Winslettel. A befolyt összegből DiCaprio a környezetvédelmet szeretné támogatni, Kate pedig rákos betegeket - írta meg a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.