Justin Bieber új barátnője, Audreyana Michelle miatt mondta le a koncertjeit?

Forrás: NORTHFOTO/Nichole/X17online.com/Nichole/X17online.Com -
lemondás Justin Bieber koncert Audreyana Michelle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber lemondta turnéjának további állomásait, de nem sok magyarázattal szolgált. Előre nem látott körülményre hivatkozik, ám ez azért nem akadályozza őt a randizásban.

Justin Bieber világ körüli turnéja befejeződött, idő előtt. A 2016-ban kezdődött Purpose World Tour további 14 állomásán nem fog koncertet adni az énekes, természetesen a jegyek árát visszatérítik. Sok magyarázatot nem fűzött a lemondáshoz Justin, előre nem látott körülményekre hivatkozva húzta ki magát a fellépések alól.

Justin Bieber és új barátnője: lehet, hogy miatta szakította félbe turnéját az énekes! Forrás: NORTHFOTO/Nichole/X17online.com/Nichole/X17online.Com

Ez viszont nem akadályozza meg őt a randizásban, ugyanis mostanában egy szépséges modellel jár össze. Audreyana Michelle és az énekes nagyon jól érzik magukat, látszik, hogy nyoma sincsen szomorú körülményeknek, ami indokolttá tenné a koncertek lemondását. Lehet, hogy egyszerűen Justinnak már elege lett a fellépésekből, és sokkal szívesebben tölti az idejét új szerelmével! Azt azért kihangsúlyozták, hogy Bieber nem akar csalódást okozni a rajongóinak, és szereti őket, kivéve mondjuk azt, akit lefejelt.

Újból együtt VV Mici és Krisztián? Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170725-gyanus-fotot-lattak-vv-mici-es-krisztian-oldalan-is.htmlKezdjük nem érteni a helyzetet. Most akkor Mici és Krisztián újra együtt? Vagy ez csak véletlen lenne? TV + SztárokOrigoHajdú Péter idén is egymilliárdos bevételre számíthat http://www.life.hu/sztarok/20170725-hajdu-peter-cege-iden-is-egymilliardos-bevetelre-szamithat.htmlHajdú Pétert nem kell félteni, ő mindig feltalálja magát az üzleti életben, így idén sem számíthat kevesebb bevételre, mint tavaly: egymilliárd körül lehet az összeg. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMég mindig küzd az itallal Mc Hawerhttp://www.life.hu/sztarok/20170725-mc-hawer-eleteben-a-pia-eletveszelyes.htmlMC Hawer, azaz Koczka Géza még mindig küzd démonával, az itallal.TV + Sztárok--Majdnem tömegsírba temették át Kozák Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20170725-kozak-andras-nem-nyugodhat-bekeben.htmlAz özvegy állítja, hogy hivatalos úton nem keresték meg azzal, hogy lejárt a férje sírhely bérleti ideje.TV + Sztárok--Regina Kova a legtökéletesebb Angelina Jolie hasonmás: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170724-angelina-jolie-tokeletes-masolata-risha-kova.htmlEgy pillanatra nem is értettük Angelina posztját: miért pózol önmaga címlapfotójával? Aztán kiderült, hogy a képen szereplő két arc nem is ugyanaz az ember... TV + SztárokOrigoHosszú Katinka majdnem elsírta magát a versenyszám után - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170724-hosszu-katinka-majdnem-elsirta-magat-a-versenyszam-utan.htmlAz egész ország egy emberként izgul a vizes vb hazai versenyzőinek, köztük természetesen Hosszú Katinkának is, aki nagyon meghatódott a sok bíztatástól. Majdnem elsírta magát, amikor kiszállt a vízből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.