Hosszú Katinka ezért nem ad aláírást - Videó!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Hosszú Katinka aláírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka nagyon szereti a rajongóit, nagyon sokat jelent neki, hogy ezúttal magyar közönség előtt úszhat. Aláírásra azonban nem marad ideje.

Hosszú Katinka - és az összes sikeres magyar úszó - hatalmas örömöt okoz a közönségnek, őrjöngő tombolás fogadja őket minden egyes úszásuk előtt és után. Már Katinka is elmondta, milyen sokat jelent neki, hogy ilyen elemi erejű szurkolás fogadja, valószínűleg az összes úszó így van ezzel. Sokan szeretnének természetesen fotózkodni is az úszónővel, de erre sajnos nincsen ideje. El is mondta, hogy miért.

Hosszú Katinka nem fotózkodik Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az uszodában vagyunk azért majdhogynem 8 órát egy

Shane Tusup megható sorokkal mondott köszönetet Hosszú Katinkának


Shane Tusup átkozottul izgult Katinka versenyszáma előtt és alatt, amit a nézők és a helyszínen lévők is láthattak. Aztán azt is, hogy milyen örömmámort élt át, miután Katinka megszerezte aranyérmét. Shane a Facebook-oldalán köszönte meg feleségének és mindenkinek a csodás élményt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.