Sandra Bullock 53 éves lett: Boldog születésnapot!

Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon -
Sandra Bullock születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullock hiába töltötte be az 53. életévét, mit sem változott az elmúlt években. A színésznő még mindig dögös, és a karrierje is töretlen!

Sandra Bullock már gyerekkorában tudta, hogy színész akar lenni, már nyolcévesen fellépett Európában. Miután visszatértek az Egyesült Államokba, színészetet tanult. Az első komoly felkérését 1990-ben kapta, a Dolgozó lány című tévésorozatban, majd 1991-ben a Szerelmi bájitalban játszott főszerepet.

Sandra Bullock 53 éves lett Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

Az első igazi áttörése azonban az 1994-es Féktelenül című film volt, később pedig az Aludj csak, én álmodom című filmmel aratott sikert. Sandra Bullock mostanában többnyire vígjátékokban játszik, és habár sokszor jelölték Arany Málna-díjra, mint legrosszabb színésznőt, Hollywood és az emberek mégis szeretik. Az 53 éves Sandra Bullock ráadásul remekül tartja magát, olyan, mintha rajta egyszerűen nem fogna az idő: hiába van az 50-en túl, simán letagadhatna minimum 15 évet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.