Gáspár Győző felesége, Bea a napokban mesélte a nyilvánosság előtt, hogy milyen szörnyű körülmények között tengetik a mindennapjaikat. Ám Evelin arcpirító luxusban készült képei pont ennek ellenkezőjéről árulkodnak...

A Gáspár család már egy ideje anyagi helyzetük miatt kerül a címlapokra. Írtunk már arról, hogy az adóhivatal házkutatást tartott Győzőék otthonában, majd rengeteg pénzt és ékszert foglalt le, amiről a showman azt állítja Evelin öröksége. Bea pedig szomorúan arról mesélt a közelmúltban, hogy bizony családi pótlékból kell megélniük, ami igen kilátástalanná teszi a helyzetüket és hogy Győző csak próbálja fenntartani a látszatot. Az igazságot azonban senki sem tudja, ugyanis a nagyobbik Gáspár lány folyamatosan olyan fotókat tesz fel közösségi oldalaira, ahol elképesztő luxusban pompázik. Méregdrága ruhák, kiegészítők, autók... legutóbbi képén is egy csodajárgány mellett pózol a modellalkatúra fogyott lány, ami valószínűleg nem egy idegen ember éppen parkoló luxusjárgánya.

Take a break during driving ⚠️☕️

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Bea drámai vallomása: lassan ételt sem tudnak venni maguknak!
Gáspár Bea családja nagyon rossz helyzetben van, mióta a NAV sok mindent lefoglalt tőlük. Győzike felesége bevallotta, hogy a családi pótlékra kell hagyatkozniuk, amit tűkön ülve várnak: lassan ételre sem futja majd.