Havas Henrik és Hajdú Péter hosszú ideje rivalizálnak egymással. Sokszor előfordul, hogy a nyilvánosság előtt szólnak be egymásnak. Ezúttal úgy tűnik, Hajdú győzedelmeskedett...

A Bors informiációi szerint Hajdú Péter Esti Frizbi című műsora miatt tették lapátra Havas Henrik Havas angyalai néven futó műsorát, ahol a szókimondó riporter három ismert nő társasáságban beszélgetett külfönélfe témákról. A showman sztáros talksow-ja állítólag olyan nézettségeket produkál,ami indokolttá tette a műsoridő bővítését. A csatorna úgy döntött, ennek a produkciónak ad nagyobb teret, Havas műsorát pedig lapátra teszik, tekintve, hogy a nézettségei adati meg sem közelítik a Frizbiét.

Újabb beszólás! Havas Henrik keményen bírálta Hajdú PétertForrás: Showtime Hajdú Péterrel, Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Az ATV vezérigazgató-helyettese megerősítette a változásokról szóló hírt, azonban elmondta azt is, hogy Havas Henriktől nem válnak meg, a közéleti műsorokban ezentúl is helye lesz a riportnernek.

"Ahogy eddig, úgy most is több közéleti műsort vezet Havas Henrik, akinek a munkájával maximálisan elégedett a csatorna. Tény azonban, hogy a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorunk olyan kiváló nézettségi adatokat produkál, ami arra ösztönzött minket, hogy hosszabb műsoridőt biztosítsunk neki." -írta meg a Bors.