Vádat emeltek Szilágyi István fia ellen, mivel az ügyészség megalapozottnak találta a gyanút. Péter úgy összeverte az apját, hogy annak több bordája is eltört. Azóta nem engedték haza a fiút.

Szilágyi Istvánt kórházba kellett szállítani miután összeverte a fia, Péter. Több bordája is eltört az ország Lópici Gáspárjának. A fiát a rendőrök vitték el, azóta sem mehetett haza, hiába várják őt. Szilágyi István ugyanis már megbocsátott neki, de ettől még vádat emelnek ellene, ugyanis az ügyészség megalapozottnak találta a gyanút. 

Szilágyi István fia öt évet is kaphatForrás: RTL Klub

A 46 éves Péter a vád szerint súlyos testi sértést követett el, amikor édesapját megverte, és a híresztelések szerint még a földön is rúgdosta. "A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség vádat emelt a férfival szemben a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt" - mondta a Borsnak Bagoly Bettina, a főügyészség sajtószóvivője. Ez azt jelenti, hogy Péter számára súlyosbító körülmény lesz édesapja kora: 79 évesen ugyanis képtelen volt védekezni. A színművész fia azóta előzetes letartóztatásban van, és nem is fog szabadulni addig, amíg a végleges büntetéséről nem döntenek. Ez egyébként egytől öt évig terjedő szabadságvesztés lehet.