Istenes László elmondta véleményét Csobot Adélról

Forrás: TV2 -
Csobot Adél Istenes László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes László együtt szerepeltek Kasza Tibi új műsorában, ott mondta el a Mokka műsorvezetője, hogy mi a véleménye menyéről. Szerinte Adél egyáltalán nem sok.

Eddig nem láthattuk egy műsorban Csobot Adélt és apósát, Istenes Lászlót, de Kasza Tibi legújabb játékában végre együtt szerepeltek. Persze Kasza Tibi nem hagyta ki a lehetőséget, és egyből rákérdezett kettejük kapcsolatára, valamint arra, hogy mi a vélemény Adélról az apósának.

Istenes László és Csobot Adél a Pénzt vagy éveket című műsorban Forrás: TV2

Egyáltalán nem sok, ahogy ezt mondani szoktuk.

Szerintem én mindenhol sok vagyok, ő már megszokta. Túl sokat találkoztunk, így ez már neki teljesen az alaptermészetemnek tűnik"

Cserpes Laura megkönnyezte Gyurta Dani kieséséthttp://www.life.hu/sztarok/20170728-cserpes-laura-konnyezte-gyurta-dani-kiesese-utan.htmlGyurta Dani az idei vizes vb-n nem úgy szerepelt, ahogy tervezte, pedig szerelme is ott szurkolt neki az arénában. Cserpes Laura könnyekben tört ki, miután Dani kiesett 200 méter mellen csütörtökön. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia újra dolgozik - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170728-liptai-claudia-dolgozik-ezt-csinalja-foto.htmlLiptai Claudia hosszú kihagyás után újra dolgozik: ez volt az első munkája. TV + Sztárok--Szexkapcsolatnak indult Mila Kunis és Ashton Kutcher szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20170728-szexkapcsolatnak-indult-mila-kunis-es-ashton-kutcher-hazassaga.htmlMila Kunisnál és Ashton Kutchernél összeillőbb párost nem igazán lehetne elképzelni, pedig nem indult romantikusan a kapcsolatuk: szexszel kezdődött, és házasság lett a vége! TV + Sztárok--A leszbikus szerető állítja, ütötte és rúgta őt a magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-a-leszbikus-szereto-allitja-utotte-es-rugta-ot-a-magyar-szineszno.htmlHamarosan névvel és arccal is vállalja magát a fiatal leszbikus szerető, aki azt állítja, egy ismert magyar színésznővel volt kapcsolata 8 éven át. Most újabb részleteket osztott meg a könyvből: heteket töltött azzal, hogy eltüntesse a hatalmas fekete rúgás- és ütésnyomokat, melyeket a színésznő okozott. TV + Sztárok--Diana rettegett, hogy elveszik tőle gyermekeit a válás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-diana-rettegett-hogy-elveszik-tole-gyermekeit-a-valas-utan.htmlDiana és Károly kapcsolata nem volt felhőtlen, ezt már rég tudjuk. A hercegnő emellett, vagy éppen ezért bulimiával és depresszióval is küzdött, ami a válás után sem múlt el hirtelen. Attól rettegett, hogy mindenért őt hibáztatják majd, és elveszik tőle a gyermekeit. TV + Sztárok--Jakabos Zsuzsa és edzője, Petrov Iván egy párt alkotnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-jakabos-zsuzsa-es-edzoje-petrov-ivan-egy-part-alkotnak.htmlSok férfi elszomorodhat a hír hallatán, de gyönyörű úszónőnk szíve bizony foglalt. Jakabos Zsuzsa nem másba szeretett bele, mint edzőjébe, Petrov Ivánba! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.