A világ legnagyobb mellű nője szén fekete lett- Fotó!

mell Martina Big
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Martina Big arról híres, hogy óriási mellekkel van megáldva. Illetve csak volt, ugyanis ma már más miatt is beleég az emberek tudatába....

Európa legnagyobb mellű nője szörnyen néz ki, minden túlzás nélkül. Már akkor is kiábrándítóan festett, amikor "csak" feltűnően nagy kebleit kellett nézni, ám olyat tett magával, amit ép eszű ember még felfogni sem tud:

szénfeketére szolizta magát.

Az egykor fehér bőrű nő úgy néz ki, mint aki szurokba fetrengett. A nő saját bevallása szerint 28 éves, azonban bőven kinéz 45-nek is. Párja, Mr. Big elégedett kedvese kinézetével, szerinte Martina tökéletes és gyönyörű... nos, szerintünk az ellenkezője. De mindenki döntse el maga.

Despacitóra táncolt a magyar úszónő, Molnár Flóra- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170729-molnar-flora-uszo-despacitora-tancolt-video.htmlA Despacito az idei vizes vb-re is befurakodott: így rázta rá a magyar úszónő, miután kijött a medencéből.TV + SztárokOrigoKondákor Zsófi, a Jóban rosszban színésznő kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20170729-a-joban-rosszban-szinesznoje-kitalalt.htmlKondákor Zsófi, a Jóban Rosszban sztája megunta az őt ért folyamatos vádakat, mindent tisztázott.TV + Sztárok--Debreczeni Zita egy hatalmas macit ölel- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170729-debreczeni-zita-medvet-olel-foto.htmlDebreczeni Zita különleges személlyel szelfizett- felrobbant az oldala...TV + SztárokOrigoVajna Timi Stallonéval és Schwarzeneggerrel fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170729-vajna-timi-vilagsztarokkal-pozolt.htmlVajna Timi igazi hollywoodi luxuséletet él: csodás helyen lakik, isteni ruhákat vásárol és még világsztárok is színesítik a baráti körét. TV + SztárokOrigoÚjabb hírek érkeztek Michael Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170729-michael-schumacher-allapotarol-meselt-david-coulthard.htmlMichael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet. Állapotáról a család nem nyilatkozik, csak néha jön egy-egy hír, ami bizakodásra vagy szomorkodásra ad okot. Ezúttal David Coulthard mesélt a legendás sportolóról. TV + SztárokAFPBódi Sylvi érdekes posztot tett közzé - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170726-bodi-sylvi-ebredes-utan-posztolt-foto.htmlBódi Sylvi tisztában van azzal, hogy sok férfi vágyálmai között szerepel. Legutóbbi posztjában is hangot adott ennek: ezt írta ébredéses szelfije alá... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.