Chester Bennington özvegye, Talinda szívszorító közleményt adott ki

közlemény özvegy Talinda Bennington Linkin Park Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chester Bennington halála után először szólalt meg az özvegye, Talinda Bennington. Az asszony szívbemarkoló közleményt jutatott el a The Rolling Stones magazinnak.

A Linkin Park énekesének özvegye, Talinda egy héttel férje öngyilkossága után fordult a nyilvánossághoz. Az egész világgal megosztotta mély gyászát, és mondta el mindenkinek, mit érez ő és a gyerekei. Chester Bennington 41 éves korában követett el öngyilkosságot július 20-án, felakasztotta magát.

Chester Bennington, a Linkin Park énekese és felesége, Talinda Ann Bentley Forrás: AFP/2012 Getty Images/Frazer Harrison


"Egy héttel ezelőtt a lelki társamat vesztettem el, a gyerekeim pedig a hősüket, az édesapjukat" - írta Talinda a Twitteren. Az özvegy szerint a meseszerű életük egy szörnyű Shakespeare-féle tragédiává változott. "Hogyan éljek tovább? Hogyan kaparjam össze darabokra hullott lelkemet?" - kérdezi Talinda.

Az asszony szeretné, hogy ha a rajongók tudnák, hogy az egész család érezte a feléjük irányuló szeretetet a tragédia után: "A gyerekeim nagyon fiatalon vesztették el az édesapjukat. És tudom, hogy ti mindannyian segíteni fogtok abban, hogy megőrizzük az emlékét."

Talinda és Chester 2006-ban házasodtak össze, a nő szerint a Linkin Park frontembere egy sugárzó, szeretettel teli lélek volt, aki angyali hanggal rendelkezett. "Mostmár a mi lelkünben énekli tovább a dalait, megszabadulva minden fájdalomtól. Chester ezt így akarta."

A megtört szívű özvegy így fejezi be írását: "Nyugod békében, szerelmem. Örökké, Mrs. Talinda Bennington."

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!


Hosszú Katinka milliókat kaszál termékeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20170729-hosszu-katinka-milliokat-keres-a-termekeivel.htmlHosszú Katinka a világ egyik, ha nem a legsikeresebb úszónője. A medencében teljes testhosszal vezet társai előtt. Ám úgy tűnik, nem csak a vízben nyerő az Iron Lady.... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSarka Katát megtámadták egy buliban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170729-sarka-katat-megteptek-video.htmlSarka Kata és Kulcsár Edina Kasza Tibi új műsorában vendégeskedett. A szépségkirálnyő durva történetet mesélt a celebmamiról... TV + SztárokOrigoÚjabb hírek érkeztek Michael Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170729-michael-schumacher-allapotarol-meselt-david-coulthard.htmlMichael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet. Állapotáról a család nem nyilatkozik, csak néha jön egy-egy hír, ami bizakodásra vagy szomorkodásra ad okot. Ezúttal David Coulthard mesélt a legendás sportolóról. TV + SztárokEzzel hódította meg Zsidró Tamás Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20170728-igy-talalt-egymasra-dobo-kata-es-zsidro-tamas.htmlMár egy éve boldog párkapcsolatban élnek, de vajon hogyan indult a nem mindennapi sztárszerelem? Először mesélnek a részletekről. TV + SztárokAFPOroszlán Szonja sokszor sírta el magát a sok munka miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170728-oroszlan-szonja-sokszor-elsirta-magat-a-sok-munka-miatt.htmlNem adják könnyen a sikert senkinek, de nagyon kevesen látják, milyen kemény munka is van a népszerűség és a filmszerepek mögött. Oroszlán Szonjának például 10 évig napi 16 óra munka, és rengeteg könny! TV + SztárokOrigoSokba kerül Michael Douglasnak a hűtlenség http://www.life.hu/sztarok/20170728-michael-douglasnak-sokba-kerul-a-hutlenseg.htmlElképesztő részletek kerültek napvilágra Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones házassági szerződéséről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.