Hosszú Katinka a világ egyik, ha nem a legsikeresebb úszónője. A medencében teljes testhosszal vezet társai előtt. Ám úgy tűnik, nem csak a vízben nyerő az Iron Lady....

Hosszú Katinka a Magyarországon megszervezett vizes vb legnagyobb sztárja. Ezt nem csak az bizonyítja, hogy amikor kilép az arénába emberek ezrei skandálják a nevét és szurkolnak neki, hanem az is, hogy az Iron Lady-s termékeit viszik mint a cukrot. A sztárúszó sajtófőnőke, Tóth Fanni a Borsnak elárulta, hogy valóban nagyon kelendőek a sajátmárkás kiegészítők, sőt azt is elmondta, mik fogynak a legjobban. 

Hosszú Katinka termékeit viszik mint a cukrotFotó: Szabó Gábor - Origo

"Valóban nagyon népszerűek a termékeink, most a vb idején megduplázódott a forgalmunk. Ez részben annak is köszönhető, hogy most nemcsak webshopon keresztül lehet rendelni, hanem boltunk is van a Duna Arénánál. Ezáltal pedig elérhetőbbek a termékek - ecsetelte a sajtós-A Katinka és Shane babákat nagyon szeretik, ezenkívül a sapkák és a nemzeti színű tapsrudak is népszerűek. Ami meglepő, hogy bár a helyszínen nem árulunk pólókat, mégis rengeteget adtunk el belőle. A hátizsák is roppant kelendő."

Bár a sajtófőnök nem árulhatta el, mekkora bevételt hoztak a termékek, a Bors a megsaccolt eladási szám után kiszámolta, hogy kb. 40 milliót hozott a konyhára a vb csak a sapkákból és pólókból Katinkáék konyhájára.