Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnapi nap egyik legolvasottab bulvárhíre minden bizonnyal az volt, hogy vajon Schobert Norbi kifőzette vagy nem főzette ki magának azt a bizonyos tésztát, abban a bizonyos olasz étteremben. Norbi azt posztolta, hogy a saját termékét fogyasztotta az étteremben, amíg az étterem a Facebookon arról ír, hogy ők csak helyi alapanyagból dolgoznak, és most sem tettek kivételt. Mi az igazság? 

De mi is történt?

Schobert Norbi Olaszországban nyaral a feleségével, Rubint Rékával, és barátaikkal, mint például Berki Krisztián és Hódi Pamela. A fitneszguru a hivatalos Facebook-oldalára vasárnap este egy képet posztolt egy nagy tál tenger gyümölcsei spagettiről, és mellette egy, a cége által fejlesztett szénhidrátcsökkentett tésztáról. Norbi állítja, ez az alapanyaga a fotón látható tésztának, ugyanis a helyi konyhán megfőzték neki.

Ugyanekkor Berki Krisztián is posztolt a témában, így kiderült, melyik étteremben esznek celebjeink.

Norbi egyik követője elküldte a híresség által posztolt fotót és szöveget a Ristorante Pizzeria Atmosphere Jesolo nevű étterem tulajdonosának, és megkérdezte, előfordulhat-e ilyesmi. Egyértelmű nemmel válaszoltak. Norbi ezt és az ebből szárnyra kapott híreket Facebook-élőzéssel reagálta le...

... és hétfőn este egy másik étterem konyháján főzette ki a tésztát, és kiemelte az olasz vendéglátás pozitívumait.

A fitneszguru így nyilatkozott: "Fogunk még főzetni tésztát és mivel sok a hitetlen, videóra is vesszük. Nyilván a szabályokat be kell tartani és az olasz fogyasztóvédelem megbüntetné azt az éttermet, ahol a vendég által hozott alapanyagból főznek. De jófejségből kifőzték nekünk a szénhidrátcsökkentett tésztánkat, amit nyilván nem ismernek el a Facebookon, hogy aztán megbüntessék őket. A valóság az, hogy tizenketten mentünk az étterembe, és akkora sikere volt a tésztának, hogy a pincér el is kért egy csomaggal magának. Ma is (hétfő este) a saját tésztánkat főzetjük meg vacsorára, hogy tudjon kin szórakozni az internet népe. Ezt felteszem a netre, meg is nézhetik. Otthon még panírt is viszek magammal az étterembe. (...) Ha azt mondom, hogy fogyókúrázom, azt nem értik, ezért ha külföldön vagyok, egyszerűbb azt mondani, hogy cukorbeteg vagyok. Azt, hogy diabetesproblémám van, megértik. Bocsánat, de ha megehetem vacsorára a spagettit, nokedlit, palacsintát, akkor miért ne azt egyem?" – nyilatkozta Schobert a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.