Diana szülei sosem mondták neki, hogy szeretik

Fotó: Mario Testino -
szeretet szülők Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy közeleg Diana halálának 20. évfordulója, úgy áll elő egyre több ember egyre meredekebb történetekkel Dianáról. A BBC egy dokumentumfilm levetítésére is készül, melyben a hercegnő sok mindenről beszél, például arról, hogy szülei sosem mondták neki: szeretlek!

Dianát emberek milliói szeretik mind a mai napig, sokan kívánják, bárcsak élne még a hercegnő. Lassan 20 éve, hogy távozott az élők sorából, de élete, küzdelmei, szenvedései és örömei még mindig mindenkit érdekelnek. Ezért tervez a Channel 4 egy dokumentumfilmet kiadni, melyben a hercegnő sok olyan dologról beszél, amiről nem tudhattak az emberek.

Dianát sosem ölelték meg a szülei Fotó: Mario Testino

A felvételek természetesen évtizedekkel ezelőtt készültek, eddig azonban nem hozták nyilvánosságra éppen azért, mert nem egy titkot árul el benne a hercegnő, például a szexuális életéről. De nem ez az egyetlen dolog, amiről lerántja a leplet Diana, a szüleiről is mesélt. A hercegnő bevallotta, hogy soha nem mondták neki, szeretlek.

A szüleim soha nem mondták, hogy szeretnek engem.

mondta Diana

Görbe Nóra nem áll még készen egy új szerelemre http://www.life.hu/sztarok/20170801-nem-all-keszen-egy-uj-szerelemre-gorbe-nora.htmlNem tudja egy könnyen elengedni a férjét Görbe Nóra. Őszintén mesélt a jelenlegi érzelmeiről. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs lett a legértékesebb celeb a Forbes szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20170801-sebestyen-balazs-lett-a-legertekesebb-celeb.htmlIdén is összeállították a legértékesebb celebek listáját, és bizony történt mozgolódás a tavalyihoz képest, mindjárt az első helyen: Sebestyén Balázs letaszította Ördög Nórát a trónról! TV + SztárokOrigoVV Anett arany fürdőruhában sütteti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170801-vv-anett-arany-furdoruhaban-sutteti-magat-a-tengerparton.htmlA tengerpartról posztolt egy képet a minap VV Anett, ahol nem akármilyen fürdőruhában mutatta meg a testét. TV + Sztárok--Benkő Dániel szerint Bazsarózsa kövérhttp://www.life.hu/sztarok/20170801-benko-daniel-szerint-kedvese-bazsarozsa-kover.htmlA TV2 Mokkájának volt a vendége Benkő Dániel és Bazsarózsa. TV + Sztárok--Schobert Norbi: "Egyszerűbb azt mondani, hogy cukorbeteg vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20170801-cukorbetegnek-adja-ki-magat-schobert-norbi.htmlA tegnapi nap egyik legolvasottab bulvárhíre minden bizonnyal az volt, hogy vajon Schobert Norbi kifőzette vagy nem főzette ki magának azt a bizonyos tésztát, abban a bizonyos olasz étteremben. Norbi azt posztolta, hogy a saját termékét fogyasztotta az étteremben, amíg az étterem a Facebookon arról ír, hogy ők csak helyi alapanyagból dolgoznak, és most sem tettek kivételt. Mi az igazság? TV + Sztárok--Kvíz - Kitalálod, hogy kit rejt a bikinis kép?http://www.life.hu/sztarok/20170723-kitalalod-hogy-kit-rejt-a-bikinis-kep.htmlMég tart a forróság, a nyár és persze a strandszezon. A sztárok is bőszen posztolgatják a bikinis fotóikat, de felismered őket egyetlen részletből? Tedd magad próbára a kvízünkkel! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.