Ez a top 5+1 legjobban fizető állás

munka állás fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki kíváncsi arra, hogy mely munkákkal lehet a legjobban keresni. 

Nem meglepő, hogy Amerikában az egészségügyben dolgozók egy része szakítja a legnagyobb lóvét. Egy altatóorvos átlagos éves keresete közel 332 ezer dollár, ami több, mint 80 millió forintnak felel meg.

A második helyezést a radiológusok kapták, akiknek az átlagos éves bevételük 316 ezer dollár köré tehető, ami nagyjából 78 millió forint. A dobogó harmadik fokán a belgyógyászok állnak, akik éves szinten durván 179 ezer dollárt, vagyis kb. 44 millió forintot keresnek.

Ők keresik éves szintén a legvaskosabb dollármilliókat
Képünk illusztráció Forrás: AFP/Getty Images/Mark Wilson

Az olajmérnökök nyerték el a negyedik helyezést, évi 152 ezer dolláros, azaz nagyjából 37 millió forintos éves bevétellel. Az ötödik a sorban szintén egy egészségügyis szakma: a fogorvos. Átlagosan évi 151 ezer dollárt vágnak zsebre, ami durván 36-37 millió forint.

Őket követik a IT Security igazgatók, akik 147 ezres éves bevételből "tengődnek", ami közel 35-36 millió forintnak felel meg - írta meg a CNN Money.

A meteorológiai szolgálat két megyére piros figyelmeztetést adott kihttp://www.life.hu/news/20170801-a-meteorologiai-szolgalat-ket-megyere-piros-figyelmeztetest-adott-ki-idojaras.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat az összes megyére első-, másod- és harmadfokú figyelmeztetéseket adott ki a hőség miatt keddre. MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint két megyében van érvényben a legmagasabb, harmadfokú (piros) figyelmeztetés.NewsOrigoSzexrabszolgát tartott egy amerikai diplomata házaspárhttp://www.life.hu/news/20170801-szexrabszolgat-tartott-jemenben-egy-amerikai-diplomata-hazaspar-1.htmlBűnösnek talált hétfőn az esküdtszék az Egyesült Államokban egy volt amerikai diplomatát, mert néhai férjével együtt szexrabszolgaként tartották fogva etiópiai házvezetőnőjüket.News--Lebukott a férfi, aki vacsorázás közben csalta meg a feleségét http://www.life.hu/news/20170731-kiszokott-egy-prostitualthoz-vacsora-kozben-a-ferj.htmlEz férfi nagyon pórul járt: rendőrök buktatták le, miközben épp megcsalta a feleségét. Kínos. News--Csak a börtönben láthatja gyermekét a gyilkos anya (18+)http://www.life.hu/news/20170731-beszelon-lathatja-gyermeket-b-monika.htmlAlig láthatja a csemetéit az a ceglédi nő, aki saját kisbabája meggyilkolásáért került börtönbe. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoVillám csapott két kislánybahttp://www.life.hu/news/20170730-villam-csapott-ket-kislanyba-a-csalad-kutyaja-mentette-meg-oket.htmlVillám csapott egy 8 és egy 16 éves amerikai lányba. Szerencséjük a bajban, hogy a család kutyája rájuk talált és riasztotta a szülőket. News--Hatalmas pók mászott az élőben bejelentkező riporter karjánhttp://www.life.hu/news/20170730-az-eloben-bejelentkezo-riporter-karjan-hatalmas-pok-maszott.htmlA dallas-i reptérről jelentkezett be a riporter, de senki sem tudott a mondanójára figyelni, ugyanis valami sokkal érdekesebb volt rajta. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.