Ezt üzente Sebestyén Balázs Majkának

Forrás: Fb / Morning Show -
Majka Forbes Ördög Nóra Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs láthatóan nagyon büszke az eredményére. Olyannyira, hogy gyorsan beszólt Ördög Nórinak és Majkának is. 

Ahogy azt korábban már megírtuk, Sebestyén Balázs lett a Forbes listájának legértékesebb celebje. A pénztermelő képesség, a tartalmasság és a profizmuson túl a közösségi médián belüli aktivitást is figyelembe vették az újságírók, akiknek munkáját médiaszakemberekből álló zsűri segítette.

A tavalyi győztes Ördög Nóra idén már csak a dobogó második fokát érte el, míg a harmadik helyezett D. Tóth Kriszta lett. Kiderült, hogy mi alapján választották Balázst a legjobbnak, és megtudtuk azt is, hogy kik szerepelnek még a 10-es listán.

A sztárapuka az örömhír kapcsán posztot tett közzé a Facebook oldalán, és a tőle megszokott módon, kicsit bele is csípett a kollégáiba: főleg Majka kapott, de azért Ördög Nóri sem maradt ki belőle.

"Na, mire keltem ma reggel! Egy kis egotrip. Szóljatok légyszi a Majkának, ne őrjöngjön nagyon! Szeretlek haver, nálam Te vagy a második!"

A poszt természetesen már többezer kedvelést kapott, és számtalan elismerő kommentet is.

Schobert Norbi beszólt az irigyeinek: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170801-schobert-norbi-ma-este-pizzat-suttet.htmlNorbi körül mindig történik valami, hiszen az ellendrukkerei rendszeresen támadják valamivel a fitneszurut. Ő azonban továbbra sem hagyja magát, élő videóban mesélt a részletekről. TV + Sztárok--Diana szülei sosem mondták neki, hogy szeretik http://www.life.hu/sztarok/20170801-diana-szulei-nem-mondtak-neki-hogy-szeretik.htmlAhogy közeleg Diana halálának 20. évfordulója, úgy áll elő egyre több ember egyre meredekebb történetekkel Dianáról. A BBC egy dokumentumfilm levetítésére is készül, melyben a hercegnő sok mindenről beszél, például arról, hogy szülei sosem mondták neki: szeretlek! TV + Sztárok--Kóbor Jánosékat alvás közben rabolták kihttp://www.life.hu/sztarok/20170801-kiraboltak-kobor-janosekat-alvas-kozben.htmlKóbor Jánosékhoz egy családi nyaralásból hazaérve törtek be, ugyanis a fáradtság miatt lefelejtették beindítani a riasztót. A teraszajtón keresztül érkezett az idegen, de szerencsére senkinek nem esett baja. TV + Sztárok--Görbe Nóra nem áll még készen egy új szerelemre http://www.life.hu/sztarok/20170801-nem-all-keszen-egy-uj-szerelemre-gorbe-nora.htmlNem tudja egy könnyen elengedni a férjét Görbe Nóra. Őszintén mesélt a jelenlegi érzelmeiről. TV + SztárokOrigoVV Anett arany fürdőruhában sütteti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170801-vv-anett-arany-furdoruhaban-sutteti-magat-a-tengerparton.htmlA tengerpartról posztolt egy képet a minap VV Anett, ahol nem akármilyen fürdőruhában mutatta meg a testét. TV + Sztárok--Benkő Dániel szerint Bazsarózsa kövérhttp://www.life.hu/sztarok/20170801-benko-daniel-szerint-kedvese-bazsarozsa-kover.htmlA TV2 Mokkájának volt a vendége Benkő Dániel és Bazsarózsa. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.