Bekötözött felsőtesttel pózolt Pumped Gabo

fotó verekedés Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabo nem gondolta, hogy ez lesz a bunyózás vége. 

Azt egyelőre titkolja, hogy kivel és miért került összetűzésbe, de azt elárulta, hogy nem volt más választása, muszáj volt belemennie a verekedésbe.

(...) "A sors ugyanis méltatlan helyzetbe sodort: úgy láttam, csak verekedéssel lehet pontot tenni egy ügy végére, és a harc során kiugrott a vállam a helyéről. Hogy pontosan kikkel és miért volt nézeteltérésem, azt nem mondhatom el egyelőre"

Az RTL Spike sztárja közzé is tett egy fotót sérült önmagáról, amit a követők több, mint ezer kedveléssel jutalmaztak. Bizonyára így próbálják bátorítani, jobb kedvre deríteni Gabót.

Az viszont jó hír, hogy Ágival jelenleg jó viszonyt ápolnak, bár igazából akkor is van köztük szex, mikor épp nem állnak szóba a másikkal:

"Most megint oké minden köztünk Ágival. A tíz év korkülönbség miatt olyan se veled, se nélküled kapcsolatban vagyunk. A szex egy sokkal erősebb kapocs köztünk, de szerencsére még szerelem is van. Mikor épp külön vagyunk, akkor is hetente összejárunk szexelni" - írta meg a Bors.

Pumped Gabo összeomlott - Videó!

Pumped Gabo és párja, Ági kapcsolata mindig is hullámvasút volt. Ám úgy tűnik, szerelmük a végéhez érkezett... A fiatal celeb igyekszik visszaszerezni barátnőjét, akit megcsalás miatt veszített el, ám a lány hajthatatlan. Gabo azonban kitartóan próbálkozik: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.