Higiéniai okok miatt záratott be egy pékséget a NÉBIH

Forrás: NÉBIH -
pékség Budapest Nébih
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő állapotokra bukkantak a NÉBIH dolgozói egy budapesti pékségben: azonnal bevonták a hely működési engedélyét. 

Budapest III.kerületében található az a sütőüzem, melynek működési engedélyét bevonta a NÉBIH. A pékségbe érkező ellenőrök súlyos élelmiszer-biztonsági és higiéniai hiányosságokat találtak. Péládul lejárt szavatosságú és/vagy ismeretlen eredű alapanyagokat.

Forrás: NÉBIH

A higiéniai körülmények pedig több sebből véreztek: omladozó vakolat és rozsdás gépek voltak a helyszínen, valamint nyitott vödrökbe folyó szennyvizet is találtak. Nem beszélve a penészes és pókhálós falakról, illetve

a rovakról és a rágcsálóürülékről sem.

Forrás: NÉBIH

"A súlyos élelmiszer-biztonsági hiányosságok miatt a NÉBIH azonnal hatállyal elrendelte a sütőüzem működésének felfüggesztését. A hatósági eljárás folyamatban van, az ügyben több százezer forintos bírság várható. A sütőüzem csak a hiányosságok felszámolása és az újabb hatósági ellenőrzés után folytathatja a tevékenységét" - írta meg a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal oldala.

Megdőlt az 1948-as melegrekord http://www.life.hu/news/20170803-megdolt-az-eddigi-melegrekord.htmlNem meglepő, hogy ekkora hőség mellett megdőlt az OMSZ által mért melegrekord, de nézzük a pontos adatokat. NewsOrigoIdén értük el leghamarabb a túlfogyasztás napjáthttp://www.life.hu/news/20170803-iden-ertuk-el-legkorabban-a-tulfogyasztas-napjat.htmlAz emberiség alig több mint 7 hónap alatt elhasználta az egy évre elegendő erőforrásait, már mától a jövő évit habzsoljuk. Minden évben egyre korábban érjük el ezt az időpontot, az idén merítettük ki leggyorsabban a Földet! NewsOrigoSzamarakat hágott meg egy férfi http://www.life.hu/news/20170802-szamarakkal-kozosult-egy-beteg-ferfi.htmlIlyen üggyel bíróság elé kerülni nem semmi. News--Szellemek laknak Claudia Schiffer otthonában: Fotók! http://www.life.hu/news/20170802-szellemek-vannak-claudia-schiffer-csodas-otthonaban.htmlClaudia Schiffer bevallotta, hogy bizony ők soha sincsenek teljesen egyedül az otthonukban, ugyanis szellemek élnek közöttük. News-- Ez a top 5+1 legjobban fizető állás http://www.life.hu/news/20170801-ezekkel-a-munkakkal-lehet-sok-penzt-keresni.htmlMindenki kíváncsi arra, hogy mely munkákkal lehet a legjobban keresni. NewsThinkstockSzexrabszolgát tartott egy amerikai diplomata házaspárhttp://www.life.hu/news/20170801-szexrabszolgat-tartott-jemenben-egy-amerikai-diplomata-hazaspar-1.htmlBűnösnek talált hétfőn az esküdtszék az Egyesült Államokban egy volt amerikai diplomatát, mert néhai férjével együtt szexrabszolgaként tartották fogva etiópiai házvezetőnőjüket.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.