Hajdú Péter nem aprózza el. Az egykori TV2-es műsorvezető és producer, újabb és újabb hírességeket csábít el az ATV-be. És a legnagyobbknak, hatalmas összegeket fizet ki.

A Blikk úgy tudja, hogy Bochkor Gábor milliós honorért vállalta el az ősszel induló műsort. "Valóban, milliós összegről beszélünk, de a pontos részletekről nem szeretnék beszélni, és nem is tehetem. Nem velem, a cégemmel áll majd Gábor szerződésben, így a fizetését is onnan kapja, akárcsak Sváby András" – mondta a lap megkeresésére Hajdú, aki rögtön két évadra szerződött le Bochkorral. Ezek az őszi és a tavaszi szezonban kerülnek képernyőre. ismerte el kérdésünkre Hajdú Péter, megsúgva, régi barátjával két évadra szerződtek.

Bochkor GáborVIASAT3/Birtalan Zsolt

Hajdú elárulta, hogy a műsor címe a Hashtag Bochkor nevet kapta és szeptemberben indul. "Minden adásba négy meghívott sztárvendég érkezik majd. Vasárnaponként jelentkezik, a részeket hétről hétre vesszük fel, hogy aktuálisak maradjunk."

Hajdú műsora, az Esti Frizbi komoly nézettséget produkál az ATV-nek. A műsorvezető-producer pedig olyan neveket csábított át a csatornához, mint Sváby András vagy Bochkor Gábor Demcsák Zsuzsa, Gaál Noémi és Kárász Róbert.