Balázs Klári és Korda György nélkül ma már elképzelhetetlen a Sziget Fesztivál retró színpada, amit egy év kimaradás után, újra felállítanak a szervezők. Azonban idén Klárika és Gyuri bácsi nem lesznek ott a Szigeten.

A hírt Balázs Klári is megerősítette a Blikknek. "Már tavaly sem hívtak minket a fesztiválra, idén sem, nem is értjük. Úgy tűnik nekem, hogy nincsenek már nagyon magyar nevek a listán...Mindig elképesztő tömeg volt a fellépéseinken, sőt olyan is volt, hogy a nagyszínpadon fellépő sztárzenekart hagyták ott a koncert vége előtt, csak azért, hogy lássanak bennünket. De mindegy, mi már learattuk a Szigetet, az egy sikersorozat volt nekünk. Nincs bennünk keserűség vagy szomorúság" - mondta Klárika. Hogy akkor mégis kik lesznek ott a retró színpadon? A lap szerint az Ámokfutók, az UFO, a Happy Gang és a Fresh zenéjére lehet csápolni.

Balázs Klári Korda GyörgyForrás: Balázs Klári

A szervezők azzal magyarázzák az idei változást, hogy a 70-es és 80-as évek helyett idén, a 90-es évek kedvenceit várják a retró sátorba. "Ha úgy tetszik, a mostani huszonéveseknek a retró zenéjét vonultatja fel." - írják a közleményükben.