Pénzt vagy éveket! ex Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibinek nem várt stresszel kellett szembenéznie új műsorában: volt barátnőjének hitte az egyik kortalan játékosát, és megállt benne az ütő.

Kasza Tibi új műsorában civil emberek korát kell kitalálgatniuk a sztárvendégeknek, azt pedig Kasza Tibi sem tudja, hogy mikor, milyen kortalan versenyző érkezik a stúdióba. A szórakoztatónak szánt műsorban azonban hirtelen stresszhelyzettel találta szembe magát a műsorvezető, amikor meglátta, hogy kinek a korát fogják majd találgatni a sztárok.

Kasza Tibi volt barátnőjének hitte játékosát Forrás: TV2

A vállalkozó civil hátulról megvilágított fényárban lépdelt be a stúdióba, Kasza Tibi pedig nagyon várta, hogy végre az arcát is megpillanthassa a játékosnak, mondhatni lélegzet-visszafojtva, mivel azt hitte, hogy az egyik volt barátnője az. Amikor azonban meglátta a versenyzőt, nagyon megkönnyebbült.

Egy pillanatra megállt bennem az ütő,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.