Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal még úgy volt, hogy a Csókos asszony című operettet Gundel Takács Gábor szereplésével állítják színpadra a Zsombói Szabadtéri Színpadon. Ezen a hétvégén a műsorvezető játszotta volna Salvator Philippo főkomornyikot, de végül mégsem így alakult. 

A változásra a Bors hívta fel a figyelmet. A lap írta meg, hogy Gundel Takács Gábor helyett, Hunyadkürti István lép színpadra, többek között Oszter Sándor, Mahó Andrea, Esztergályos Cecília, Király Attila, Verebes István mellett.

Gundel Takács Gábor Fotó: Polyak Attila - Origo

Mivel Gundel vezeti a TV2-n az Áll az alku! című vetélkedőt, sokan feltételezték, hogy ezért mondott nemet végül a szereplésre Gundi. "Szó volt arról a lehetőségről, hogy lesz majd ez a darab, de akkor is csak úgy, hogy majd meglátjuk, belefér-e. Egyszerűen nem volt rá idő, és nem az Áll az alku! miatt, hiszen akkor erről a műsorról még szó sem volt, amikor ez kiderült."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.