Diana hercegnő, a szeretője és az autó sofőrje is meghalt a 20 évvel ezelőtti tragikus balesetben. Vagy mégsem baleset volt? Az autót vezető Henri Paul apja szerint a hercegnőt meggyilkolták, a fia pedig csak járulékos veszteség volt.

Hamarosan 20 éve már annak, hogy Diana hercegnő életét vesztette egy tragikus balesetben. Nemcsak ő lett az áldozata az ütközésnek: a szeretője és az autó sofőrje is meghalt. Sokan azonban csak mesének tartják az autóbalesetet, egyesek szerint ugyanis a hercegnőt és szeretőjét el akarták tenni láb alól: ezen a véleményen van a sofőr apja is, aki szerint a fia csak járulékos veszteség volt.

Diana hercegnőt meggyilkolták?Forrás: Vogue

A 85 éves Jean attól fél, úgy fog meghalni, hogy sosem derül majd ki a teljes igazság. Ő azonban meg van győződve arról, hogy gyilkosság történt. "A Scotland Yardban is úgy vélik sokan, Dianát megölték. Én is azt hiszem, hogy meggyilkolták a hercegnőt és a fiamat is. A fiam csupán járulékos veszteség volt abban a titkos összeesküvésben, mely során Dianát megölték" - mondta a Mirrornak az apa, aki az elmúlt közel 20 évet a bizonyítékok kutatásával töltött. "100 százalékban biztos vagyok benne, hogy a fiam nem vett rész a Diana elleni összeesküvésben. Túl becsületes volt. A Scotland Yard is két csoportra oszlik: az egyik úgy véli, hogy meggyilkolták Dianát, a másik az hiszi, hogy borzalmas baleset történt" - mondta Jean, aki leszögezte, biztos nem volt sem drog, sem alkohol a fia szervezetében: szerinte kicserélték a mintáit. Az apa azt is elmondta, nagyon sok a megválaszolatlan kérdés Diana halál körül, de biztos, hogy nem baleset történt.

Diana hercegnő élhetne, ha megtartotta volna a testőrségét?
Diana hercegnő lassan 20 éve halt meg, de még mindig derülnek ki titkok az életéről. Volt testőre most azt állítja, Diana még élhetne, ha megtartotta volna a testőrséget. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!