A 20 éves modellt bedrogozták, elrabolták és megpróbálták eladni szexrabszolgának. Miután azonban rájöttek, hogy gyereke van, elengedték. Chloe Ayling nyilatkozott az átélt borzalmakról, elmondta, hogyan rabolták el őt.

A 20 éves modellt egy fotózásra hívták, természetesen boldogan vállalta el a felkérést, hisz ez a munkája. Ahogy arról azonban a Life.hu is beszámolt, ez csak egy ürügy volt, amivel a helyszínre csábították a modellt, ahol bedrogozták, bőröndbe tették és elrabolták. Chloe Ayling szörnyűséges élményeken ment keresztül, mire végül elengedték, erről nyilatkozott.

Chloe Ayling szörnyűségeken ment átForrás: Instagram/Chloe Ayling

"Az egyikük fekete kesztyűt viselt, hátulról megfogta a nyakamat és betapasztotta a számat. A másik fekete maszkot viselt, és beinjekciózott. Azt hiszem, elvesztettem az eszméletemet. Amikor felébredtem csak egy rózsaszín ruha volt rajtam, és zokni. Rájöttem, hogy egy autó csomagtartójában vagyok, a csuklóm és a bokáim meg voltak kötözve, a számat is leragasztották. Egy bőröndben voltam, csak egy kis lyukon kaptam levegőt. Borzalmas dolgokat éltem át: féltettem az életemet. Hihetetlenül hálás vagyok a hatóságoknak, hogy megtettek mindent" - mondta Chloe Ayling, akit valószínűleg a Fekete Halál nevű csoport tagjai raboltak el, a konkrét tettel Lukasz Herbát gyanúsítják a hatóságok. A brit-lengyel kettős állampolgár 300 ezer euróért vagyis 91 millió forintért akarta eladni a nőt szexrabszolgának a sötét weben. A nő szerencséje az volt, hogy van egy gyermeke, a csoport szabályzata szerint pedig anyákat nem rabolnak el. Ezért engedték el végül a fiatal modellt, elrablóját pedig letartóztatták - írja a CNN.com.