40 fokos kánikulában végezte a fizikai tesztet a magyar jétlkvezető, Komlósi Lajos, de a célba nem ért be. Összeesett, és elhunyt. A lánya elárulta, ő figyelmeztette apját a veszélyre. 

Tikkasztó hőségben kellett elvégeznie a fizikai tesztet egy megye III-as játékvezetőnek, K. Lajosnak. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a bíró rosszul lett a teszt közben, később pedig az életét vesztette. Lánya nyilatkozott a szörnyű tragédiáról, leszögezte, ő figyelmeztette apját, hogy veszélyes ilyenkor futni, de az nem törődött vele. Pedig ha hallgatott volna lányára, még ma is élne. 

A magyar játékvezető még ma is élne, ha a lányára hallgat - Képünk illusztrációForrás: http://jatekvezetoleszek.hu

"Csak hát apu makacs ember volt! A halála előtti napon, múlt csütörtökön megnyugtatott, hogy a kánikula ellenére teljesíti Miskolcon a 2400 méteres futótesztjét. És most nincs többé... Elhagyott a világ legdrágább édesapja" - mondta a Borsnak a lánya, aki azt is állítja, hogy apja többet futott 2400 méternél. "Adatok bizonyítják, ha az egyes pályán halad, akkor teljesíti a 2400-at, de mivel a 7-esen futott, 2652 métert tett meg. Mindössze negyven méterre volt a céltól, amikor a forróságban elfogyott az ereje" - állítja a fiatal, aki még közös pihenéseket és kikpacsolódást tervezett apjával, de erre mát nem fog sor kerülni. "Áprilisban Hajdúszoboszlón, júniusban Hajdúnánáson pihentünk. Azt terveztük, az augusztus 25-én kezdődő szerencsi csokinapokon együtt kapcsolódunk ki. Koncertre akartunk menni. De már nem hallgatunk többet együtt zenét" - mondta a lánya, aki azt is leszögezte, hogy még nincs meg a  boncolás eredménye, így egyelőre nem tudják, pontosan mi okozta apja halálát.