Nyilatkozott a kánikulában elhunyt magyar játékvezető, K. Lajos lánya

Forrás: http://jatekvezetoleszek.hu -
halál kánikula játékvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
40 fokos kánikulában végezte a fizikai tesztet a magyar jétlkvezető, Komlósi Lajos, de a célba nem ért be. Összeesett, és elhunyt. A lánya elárulta, ő figyelmeztette apját a veszélyre. 

Tikkasztó hőségben kellett elvégeznie a fizikai tesztet egy megye III-as játékvezetőnek, K. Lajosnak. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a bíró rosszul lett a teszt közben, később pedig az életét vesztette. Lánya nyilatkozott a szörnyű tragédiáról, leszögezte, ő figyelmeztette apját, hogy veszélyes ilyenkor futni, de az nem törődött vele. Pedig ha hallgatott volna lányára, még ma is élne.

A magyar játékvezető még ma is élne, ha a lányára hallgat - Képünk illusztráció Forrás: http://jatekvezetoleszek.hu

És most nincs többé... Elhagyott a világ legdrágább édesapja"

mondta a BorsnakAdatok bizonyítják, ha az egyes pályán halad, akkor teljesíti a 2400-at, de mivel a 7-esen futott, 2652 métert tett meg. Mindössze negyven méterre volt a céltól, amikor a forróságban elfogyott az ereje"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.