Úgy tűnik, Gáspár Győző élete összeomlott. Nagyon megviselte, hogy a NAV költségvetési csalás és sikkasztás miatt vizsgálódik ellene. A showman hasznavehetetlen, a család minden gondja Bea asszony nyakába szakadt. 

Gáspár Győző teljesen kivonta magát a forgalomból, antidepresszánsokon él - írja a Best magazin. A lapnak Bea asszony nyilatkozott aról, hogyan élnek most, hogy a férje bajba került. A rossz ráadásul nem jár egyedül, csőtörés miatt az egész házat ki kell festeniük. Győzi azonban ebben sem segít, teljesen hasznavehetetlen. 
 

Nem könnyű most a Gápár család életeForrás: Instagram/gasparbea


"Ez is a lehető legrosszabbkor jött. Festetni kellett, most takarítok. Győző teljesen kivonta magát a forgalomból, nagyon megtörte ez az egész, abszolut hasznavehetetlen. Antidepresszánsokon él. (...) A család terhe most az én vállamon van, néha az összeomlás határán vagyok, aztán persze mindig összeszedem magam. A barátaink is eltűntek, úgy érzem, a bajban magunk maradtunk. Régen bezzeg milyen jó volt, mikor mindenki meghívtunk ebédre, vacsorára, akkor persze jöttek" - mesélte a lapnak Bea asszony.

Férje botránya rombadöntötték azokat a terveket, amiket a Konyhafőnök VIP után dédelgetett. Bea nyerte meg a műsort, és szeretett volna saját lábára állni, végre nem csak Győzike feleségeként vállalkozásba kezdeni.