Takács Tamás Exek az Édenben Bíró Franciska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két fiatal nagyon egymásba volt habarodva az Exek az édenben alatt, de úgy tűnik ez már a múlté. 

Ha forró szexjelenetekre fájt a fogunk, elég volt csak bepillantani az Exek az édenben akutális adásába, ugyanis Franciska és Tomi körül szinte folyton izzott a levegő. A szerelmesek ugyanis kendőzetlen meztelenséggel estek egymásnak olykor, így mi is végig nézhettük az évődésüket.

Exek az édenben: Franciska és Tamás már nem egy pár? Forrás: Viasat3

Majd a műsor vége után is folytatódott a románc, már sokan kezdték elhinni, hogy a két híresség komolyabb kapcsolatot ápol, ahogy Dia és Norbi is. De sajnos a közösségi oldalakat nézegetve, talán mára már változott a helyzet.

Ugyanis sem Franciska, sem Tomi oldalán nem lehet már közös fotókat látni, ebből pedig arra következtetünk, hogy valószínűleg szakításra került sor.

Exek az édenben - Franciska tönkretette Tomit: videó!

Újabb pikáns szexjelenet került rögzítésre a forró realityműsorban. De ezúttal nagy kalandra ne számítsunk, mert Franciska hamar kivégezte Tomit: Videó!

Hol folytatja a tévézést Sebestyén Balázs?http://www.life.hu/sztarok/20170817-hol-folytatja-a-tevezest-sebestyen-balazs.htmlA Bors robbantotta a bombát csütörtökön reggel. A lap szerint Sebestyén Balázsnak el kell búcsúznia a Celeb vagyok, ments ki innen! műsortól, mert azt idén másra bízza a csatorna. TV + SztárokOrigoCicciolina 65 évesen újra ledobja a textilt http://www.life.hu/sztarok/20170817-vetkozni-fog-cicciolina.htmlCicciolina visszatért a szexiparba: újból közszemlére teszi a bájait. TV + Sztárok--Tehetségkutató zsűritagja lesz Katy Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20170817-american-idol-zsurijeben-katty-perry.htmlCsúcsgázsit kap az egyetlen énekesnő, aki hajlik arra, hogy zsűritag legyen. TV + Sztárok--Összefogott a falu Oszter Sándor ellen http://www.life.hu/sztarok/20170817-oszter-sandor-ellen-peticio-keszult.htmlOszter Sándor építkezési-ügye tovább gyűrűzik, a falubeliek petíciót írtak alá a sztárral szemben. TV + Sztárok--Stohl András bevallotta: szinte soha nem alszik http://www.life.hu/sztarok/20170817-alig-pihen-a-sok-munka-miatt-stohl-andras.htmlA híres színész kemény tempót diktál magának: egész élete a munkáról szól, sem pihenni, sem aludni nem hagyja magát. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoLuxusautót vett Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20170817-luxusautot-vett-gaspar-laci-a-kisfianak.htmlSok olyan dolgot megtehet, amelyról korábban csak álmodott.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.