Nem mindennapi hírt közölt a szexi műsorvezető: elhagyja az országot, a kedvesével együtt. 

Különleges kalandban lesz része Tücsinek, ugyanis a szerelmével együtt Amerikába költöznek. A jégkorongozó férfi, Sofron István, a tengeren túlon kapott munkát, így az már biztos, hogy jövő májusig kint tartózkodnak majd. 

Tücsi és a kedvese jövő májusig biztosan Amerikában fognak élniForrás: Instagram/Aryee Claudia Dedei

Nem is volt kérdéses, hogy a fiatal szépség elkíséri-e Istvánt, ugyanis saját bevallása szerint nem érezné jól magát egy távkapcsolatban. Ráadásul külön jó hír, hogy a szexi sztár kétlakiként is végezni tudja a munkáját.

"Magától értetődő volt, hogy Sofival tartsak Amerikába. Szeptembertől májusig írt alá, így egy szezonra mindenképpen kiköltözünk. A nézőknek viszont nem kell nélkülözniük engem, mivel a nem élő műsoraimat előre felvesszük, bizonyos időközönként pedig hazatérek majd a forgatásokra" - mondta a szépség. 

Kaliforniába, Kansasba utaznak, ahonnan Tücsi majd egy saját Youtube csatornán keresztül fog tudosítani minket a kinti eseményekről - írta meg a Ripost

Tücsi kerek popsit villantott - Fotó!
Tücsi, a Sláger Tv szexi angyala nem tétlenkedik, ha a szelfizésről van szó. Közösségi oldalát naponta árasztja el dögösebbnél dögösebb képekkel, a férfi követői örömére többnyire lenge öltözetben. Ezúttal nem csak feneket, de pasit is villantott...