Hajdú Dávidka 7 éves lett - így készül a család

Sarka Kata Hajdú Dávidka Hajdú Péter születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma van Sarka Kata és Hajdú Péter kisfiának 7. születésnapja. Ma minden róla szól.

Már tegnap este, miután Dávidka elaludt, a sztármami és kislánya, Noncsi a legnagyobb titokban díszítették fel az otthonukat, hogy mire a kisfiú felébred, már az ünnepi pompa fogadja. Kata természetesen posztolt is erről az akcióról, ahol elárulta azt is, hogy ma minden Dávidkáról fog szólni. Vajon idén hány tortája lesz a kisfiúnak?

Hajdú pedig ma osztott meg egy megható idézetet közösségi oldalán. Kíváncsiak vagyunk, együtt ünnepel-e a család, vagy még Dávidka kedvéért sem akarnak egy helyen tartózkodni az egykori szerelmesek?

Nem semmi! Több tízmilliós luxusnyaralást kapott párjától Sarka Kata

A Story magazin úgy tudja elképesztő luxuzsnyaralással lepte meg Sarka Katát új kedvese. Az egyhetes amerikai út a lap szerint több tízmillió forintba is kerülhetett, már csak azért is, mert magángéppel utaztak, amelynek a bérlése 15 millió forintnál kezdődik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.