Szíj Melinda ügyvédi irodában dolgozik

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szíj Melinda csíkos szatyrát senki sem fogja elfelejteni, ahogy fantasztikus hangját sem, amivel lenyűgőzte az egykori Megasztár zsűrijét. Évek teltek el a show óta, az énekesnő pedig eltűnt a nyilvánosság elől. Ezért.

Szíj Melinda jelenleg egy 13. kerületi ügyvédi irodában dolgozik jogi asszisztensként, de természetesen mellette fellépéseket is vállal és szerencsére jó sok helyre hívják is.

Szíj Melinda jogi asszisztensként dologzik Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Rendszeresen vannak fellépéseim, legközelebb pénteken, Zamárdiban, a Nemzedékek Fesztiválját nyitják velem. Havonta több fellépésem is van, de csak annyit vállalok el, amennyi kényelmesen belefér a munka mellett. Jogi asszisztensként dolgozom egy XIII. kerületi irodában, felelősségteljes munka, nagyon oda kell figyelni, hogy ne hibázzak. Korábban, 18 éves koromtól már dolgoztam hat éven át egy jogtanácsos mellett, így van tapasztalatom benne" - mesélte a Borsnak Melinda.

Liptai Claudia utolsó szeflije - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-liptai-claudia-utolso-szelfije.htmlLiptai Claudia egy gyönyörű fotóval búcsúzik a nyártól. TV + SztárokOrigoHajdú Dávidka 7 éves lett- így készül a családhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-hajdu-david-7-eves-lett.htmlMa van Sarka Kata és Hajdú Péter kisfiának 7. születésnapja. Ma minden róla szól.TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett a szépségkirálynő, Koroknyai Virág - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-autobalesetet-szenvedett-koroknyai-virag-foto.htmlSzomorúan tudatta a hírt Koroknyai Virág: összetörték csodaszép autóját.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBódi Sylvi macskájával a lába között szelfizett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170819-bodi-sylvi-macskajaval-szelfizett.htmlBódi Sylvi még egy ártatlan, cuki képen is képes villantani. Most is ez történt... TV + Sztárok--Jolly és Mc Hawer egymásnak estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-jolly-es-mc-hawer-esett-egymasnak.htmlJolly többször keveredett már dal lopási balhéba. Ezúttal Mc Hawer akadt ki rá. TV + Sztárok--Kiss Ramóna vőlegényéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170819-kiss-ramona-fulig-szerelmes.htmlKiss Ramónát a közelmúltban jegyezte el kedvese, a profi kézilabdázó Lékai Máté. A pár le sem tagadhatná, mennyire boldogok. Rami pedig ezúttal egy édes titkot is megosztott.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.