Istenes Bence Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget fogyott Istenes Bence, mióta eltűnt a képernyőről. Most, hogy a Survivor kapcsán ismét felbukkan, elárulta fogyásának okát, valamint az új műsor kulisszáiba is beavatta a Life.hu-t. 

Ismerd meg az RTL Klub túlélőshow-jának, a Survivornak a játékosaithttp://www.life.hu/sztarok/20170822-ismerd-meg-az-rtl-klub-tuleloshow-janak-survivornak-jatekosait.htmlNemsokára érdemes lesz újra a tévéképernyők elé ülni, hiszen egy olyan műsor veszi kezdetét a közel jövőben, amely világszerte hatalmas sikereknek örvend. Ez a műsor pedig nem más, mint a Survivor, amelyek szereplői közül négyet most meg is ismerhetünk. TV + Sztárok--Kiderült, miért viselt egyszerre két karórát Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-kiderult-miert-viselt-egyszerre-ket-karorat-diana-hercegno.htmlDiana 1981 júliusában úgy szurkolt a lovaspólóban leendő férjének, Károlynak, hogy két karórát viselt. Sokáig senki sem értette, miért, de most kiderült. TV + Sztárok--Nem akar újra összejönni Sarka Katával Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-nem-akar-mar-ujra-osszejonni-sarka-kataval-hajdu-peter.htmlBár újra szingli, nem fordul meg a fejében, hogy újra egy család legyenek Sarka Katával. TV + Sztárok--Hajdú Péter most nem ismerkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-hajdu-peter-most-nem-ismerkedik-senkivel.htmlMagánéletéről kérdezték az RTL Klub Reggelijében Hajdú Pétert. Peller Anna, nem kertelt, és a tévés Sarka Katával való válására is rékérdezett, és arra is kíváncsi volt, mi van most a nőkkel. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKiszel Tünde lánya, Donatella szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170820-kiszel-tunde-lanya-donatetta-szerelmes.htmlVilághírű zenészbe szeretett bele a naptárdíva kamaszlánya, Donatella. Az érzés úgy tűnik, kölcsönös. TV + SztárokOrigoHajdú Péter most nem ismerkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20170822-hajdu-peter-most-nem-ismerkedik-senkivel.htmlMagánéletéről kérdezték az RTL Klub Reggelijében Hajdú Pétert. Peller Anna, nem kertelt, és a tévés Sarka Katával való válására is rékérdezett, és arra is kíváncsi volt, mi van most a nőkkel. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.