Xantus Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szurdi Miklóssal történt válása után évekig nem élt párkapcsolatban Xantus Barbara, majd két évvel ezelőtt egymásba szerettek egy férfival. Ám úgy tűnik, most a kapcsolatnak vége, legalábbis a színésznő a Facebookon a kapcsolati státuszát bonyolultra változtatta, és meg is szólalt az üggyel kapcsolatban. 

"Meg akart találni a szerelem, hát megtalált. Többször megnézett egy darabot a kedvemért, aztán megkérdezte, köszönhet-e nekem az előadás után. Azt válaszoltam, hogy nem, aztán fél évig nem is beszéltünk, de az első találkozásunkkor mégis megfogott benne valami" - mesélte a Borsnak megismerkedésük történetét a színésznő.

"A bonyolult kapcsolattal nekem nincs problémám, sőt. Szeretem, ha bonyolult egy viszony. És ez most ilyen. Tagadhatatlan, hogy inkább arról tudok beszélni, hogy mióta nem vagyunk együtt... De ez nem szomorít el. Már látom a fényt az alagút végén" - tette hozzá a színésznő.

Forrás: Facebook/Fem3Café

Elhunyt Sir Bruce Forsyth brit tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20170820-elhunyt-sir-bruce-forsyth-brit-teveslegenda.htmlA televíziós tüdőgyulladásban halt meg. 89 éves volt. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lánya, Donatella szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170820-kiszel-tunde-lanya-donatetta-szerelmes.htmlVilághírű zenészbe szeretett bele a naptárdíva kamaszlánya, Donatella. Az érzés úgy tűnik, kölcsönös. TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András Tolvai Reniről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170820-kallay-saunders-andras-tolvai-renirol-es-a-kapcsolatukrol-vallott.htmlAmióta összejöttek, időről időre felmerül, hogy szakított a Megasztár egykori szerelmespárja, Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta. Ők azonban mindig rácáfolnak a pletykákra, kösztönik szépen, jól vannak. TV + SztárokOrigoÍgy fest most az X-Faktor nagy felfedezettje, Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-igy-fest-most-az-x-faktor-nagy-felfedezettje-krasznai-tunde.htmlBiztosan ti is emlékeztek még Krasznai Tündére, az X-Faktor tehetséges énekesnőjére. Nos, ha régen láttátok, megmutatjuk, hogyan fest most. TV + Sztárok--Liptai Claudia Balatonszepezden nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-liptai-claudia-balatonszepezden-nyaral-posztolta-a-facebookra.htmlLiptai Claudia, ahogy ígérte, mindennap posztol a Facebookjára. Bár csak sosem hagyná abba. TV + SztárokOrigoNagy Feró hatalmas anyagi kockázatot vállalhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-nagy-fero-hatalmas-anyagi-kockazatot-vallal-eletmukoncertjevel.htmlAggódik családjuk anyagi biztonsága miatt Nagy Feró felesége. A zenész nagy dobásra készül: megünnepli a Beatrice 40. születésnapját és egy Feró-életműkoncertet is tart. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.