A Survivor két versenyzője elárulta, mi volt a legnehezebb a műsorban

túlélés Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klubon pár napon belül veszi kezdetét a Survivor, az egyik legkeményebb túlélő show. A szereplők pedig elárultak egy-két titkot arról, mi volt számukra a legnagyobb megpróbáltatás.

A Survivor nem a kedvességről szól, bizony itt minden versenyzőnek keményen meg kell küzdenie azért, hogy a játékban maradjon. Az RTL Klubon augusztus 28-án láthatjuk az előre felvett epizódokat, a Life.hu riportere, Domszky László pedig kifaggatott két versenyzőt is néhány titokról. Anita és Feri elárulták, mi hiányzott nekik a legjobban, és mi okozta a legnagyobb megpróbáltatást.

Megvannak az új Sztárban sztár szereplői!http://www.life.hu/sztarok/20170823-megvannak-az-uj-sztarban-sztar-szereplo.htmlA TV2 sikerműsora szeptembertől újra elindul, a Sztárban sztár a szokásos módon vasárnap esténként jelentkezik majd. Már meg is vannak az énekesek! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKiderült, mekkora szakadék van a nők és a férfiak fizetése között Hollywoodbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170823-ekkora-szakadek-van-a-nok-es-a-ferfiak-fizetese-kozott-hollywoodban.htmlAzt mindig is tudtuk, hogy ugyanazért a munkáért a nők kevesebb fizetést kapnak, nincs ez másként Hollywoodban sem! Arra azonban nem számítottunk, hogy ekkora a szakadék a sztárok fizetése között. A legjobban kereső színésznőt 14 színész előzi meg, és nem mind jobbak! TV + Sztárok--Ördög Nóra sokkoló fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170823-ordog-nora-sokkolo-fotojan-akadtak-ki-a-rajongoi.htmlÖrdög Nóra ezúttal egy gusztustalan fotót posztolt, követői ki is akadtak.TV + Sztárok--Vámos Erika és párja már az esküvőt tervezik!http://www.life.hu/sztarok/20170823-vamos-erika-es-parja-mar-az-eskuvot-tervezik.htmlVámos Erika és párja egy fél év szünet után találtak újra egymásra, a kapcsolatuk pedig még komolyabbra fordult. Már az esküvő is téma köztük! TV + SztárokOrigoSebestyén Ági és Pumped Gabo babát várnak?http://www.life.hu/sztarok/20170823-sebestyen-agi-es-pumped-gabo-babat-varnak.htmlPumped Gabo és Ági babát várnak? Sokat sejtető mondat hagyta el Pumpedné száját... TV + SztárokOrigoAmbrus Attila, vagyis a Viszkis rabló 50 millióval akart új életet kezdenihttp://www.life.hu/sztarok/20170823-a-viszkis-rablo-50-millioval-akart-uj-eletet-kezdeni.htmlAmbrus Attila a Viszkis rabló néven híresült el, történetét mindenki ismeri, de még ma sem tudunk minden részletet, például azt, mihez kezdett volna a zsákmánnyal, ha nem kapják el! Hiszed vagy sem, éppen akkor akart jó útra térni: 50 millióval menekült volna el Magyarországról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.