Ez volt Diana hercegné utolsó mondata

Forrás: giphy.com -
Diana (film)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 31-én lesz 20 éve annak, hogy a szívek királynője, Diana hercegné súlyos autóbalesetben életét vesztette. Évfordulója közeledtével számos eddig féltve őrzött titok derült ki..

Ezúttal egy szívszaggató infomráció került napvilágra: kiderült, mik voltak Diana utolsó szavai.

"Ó Istenem! Mi történt?"

- kérdezte a hercegné a baleset után, majd kómába esett és soha többé nem ébredt fel - írja a Mirror.

Diana hercegnő utolsó szavai Forrás: giphy.com

Örökérvényű idézetek Diana hercegnőtől

Diana hercegnő élete során sokakat segített, nem csoda, ha halála még most is rengeteg embernek fáj, többeknek példaképe is volt. Íme, 7 idézet a hercegnőtől, ami megmutatja, milyen jó ember is volt ő.
Bódi Sylvi megmutatta, mekkorát nőtt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170823-bodi-sylvi-foton-mutatta-meg-mekkorat-nott.htmlBódi Sylvi döbbenetes dolgot mutatott meg közösségi oldalán: nem fér bele a ruháiba...TV + SztárokOrigoHujber Feri drogfogyasztásáról vallott: mindennap szív füvet!http://www.life.hu/sztarok/20170823-hujber-feri-drogfogyasztasarol-vallott-mindennap-sziv-fuvet.htmlHujber Feri botrányaitól hangos a sajtó egy ideje, legutóbb kábítószer birtoklásáról írtak a lapok. A színész ezt nem is tagadja sőt, büszkén tette közzé Facebook-oldalán, hogy mindennap szív! TV + SztárokFotó: Szabó Balázs - OrigoKökény Attila kislányából gyönyörű nő lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170823-kokeny-attila-kislanyabol-gyonyoru-no-lett.htmlKökény Attila lánya már egyáltalán nem kicsi: Arankából gyönyörű nő lett! Az énekes maga mutatta meg Facebook-oldalán, hogy megnőtt már a gyermeke. TV + SztárokOrigoMegvannak az új Sztárban sztár szereplői!http://www.life.hu/sztarok/20170823-megvannak-az-uj-sztarban-sztar-szereplo.htmlA TV2 sikerműsora szeptembertől újra elindul, a Sztárban sztár a szokásos módon vasárnap esténként jelentkezik majd. Már meg is vannak az énekesek! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÖrdög Nóra sokkoló fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170823-ordog-nora-sokkolo-fotojan-akadtak-ki-a-rajongoi.htmlÖrdög Nóra ezúttal egy gusztustalan fotót posztolt, követői ki is akadtak.TV + Sztárok--Sebestyén Ági és Pumped Gabo babát várnak?http://www.life.hu/sztarok/20170823-sebestyen-agi-es-pumped-gabo-babat-varnak.htmlPumped Gabo és Ági babát várnak? Sokat sejtető mondat hagyta el Pumpedné száját... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.