Hujber Feri drogfogyasztásáról vallott: mindennap szív füvet!

Fotó: Szabó Balázs - Origo -
Hujber Ferenc drogfogyasztás marihuána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri botrányaitól hangos a sajtó egy ideje, legutóbb kábítószer birtoklásáról írtak a lapok. A színész ezt nem is tagadja sőt, büszkén tette közzé Facebook-oldalán, hogy mindennap szív!

Hujber Feri folyamatosan magára irányítja a figyelmet, minden az elhíresült reggeli inetrjújával kezdődött. A Mokkában beszélt arról az elképzeléséről, hogy Jézus csak egy színész volt. Ezután rögtön egy családi botránnyal került címlapokra, először kényszerítés gyanúja miatt indult el nyomozás ellene, de végül kábítószer birtoklása lett a vád.

Hujber Feri mindennap drogozik Fotó: Szabó Balázs - Origo

Ma a bírósági végzést is kézhez kaphatta volna Hujber Feri, csakhogy nem vette át, a vádakat azonban nem tagadja sőt, büszkén tette közzé Facebook-oldalán, hogy ő bizony mindennap szív.

"150 000 Ft!(pénzbüntetés )+172 000Ft!(bűnügyi költség)=322 000Ft! Ennyit kéne megfizetnem fél gramm fű otthontartásáért és elszívásáért... Nem fizetem ki!" - kezdte posztját a színész, majd azzal folytatta, hogy szerinte a fűnél sokkal károsabbak a szabadon kapható alkoholos italok és a nyugtatók.

mindennap szívok és fogok szívni a lefekvéshez marihuánás cigit mert nekem az vált be....!

Kökény Attila kislányából gyönyörű nő lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170823-kokeny-attila-kislanyabol-gyonyoru-no-lett.htmlKökény Attila lánya már egyáltalán nem kicsi: Arankából gyönyörű nő lett! Az énekes maga mutatta meg Facebook-oldalán, hogy megnőtt már a gyermeke. TV + SztárokOrigoVilmos és Harry Diana haláláról beszéltek: nem értették, idegenek miért siratják őthttp://www.life.hu/sztarok/20170823-vilmos-es-harry-diana-halalarol-beszeltek.htmlDiana hercegnő 20 évvel ezelőtt hunyt el, halál az egész világot megrázta, de természetesen főként a gyerekeit. Vilmos és Harry dokumentumfilmben beszéltek arról, hogyan fogadták a tömegek reakcióját: nem értették, miért siratja mindenki az anyjukat. TV + Sztárok--A Survivor két versenyzője elárulta, mi volt a legnehezebb a műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170823-a-survivor-ket-versenyzoje-titkokat-arult-el.htmlAz RTL Klubon pár napon belül veszi kezdetét a Survivor, az egyik legkeményebb túlélő show. A szereplők pedig elárultak egy-két titkot arról, mi volt számukra a legnagyobb megpróbáltatás. TV + Sztárok--Megvannak az új Sztárban sztár szereplői!http://www.life.hu/sztarok/20170823-megvannak-az-uj-sztarban-sztar-szereplo.htmlA TV2 sikerműsora szeptembertől újra elindul, a Sztárban sztár a szokásos módon vasárnap esténként jelentkezik majd. Már meg is vannak az énekesek! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKiderült, mekkora szakadék van a nők és a férfiak fizetése között Hollywoodbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170823-ekkora-szakadek-van-a-nok-es-a-ferfiak-fizetese-kozott-hollywoodban.htmlAzt mindig is tudtuk, hogy ugyanazért a munkáért a nők kevesebb fizetést kapnak, nincs ez másként Hollywoodban sem! Arra azonban nem számítottunk, hogy ekkora a szakadék a sztárok fizetése között. A legjobban kereső színésznőt 14 színész előzi meg, és nem mind jobbak! TV + Sztárok--Ördög Nóra sokkoló fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170823-ordog-nora-sokkolo-fotojan-akadtak-ki-a-rajongoi.htmlÖrdög Nóra ezúttal egy gusztustalan fotót posztolt, követői ki is akadtak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.