Vámos Erika esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika és párja egy fél év szünet után találtak újra egymásra, a kapcsolatuk pedig még komolyabbra fordult. Már az esküvő is téma köztük!

Vámos Erika és 9 évvel fiatalabb szerelme sokáig nagyon boldogan éltek egymással, aztán jött a viharos szakítás: a műsorvezető még a Facebook-oldaláról is letiltotta a volt kedvesét, Mátét, és még az otthonát is otthagyta, mert nem akart egykori szerelmével folyton összefutni. Fél évig voltak egymástól külön, de ennél tovább nem bírták az elszakadást.

Vámos Erika már esküvőt tervez Forrás: Vámos Erika / Facebook

Újra összejöttek, a kapcsolatuk pedig sokkal komolyabbá vált, mint amilyen azelőtt volt, ráadásul nagyon összeillenek.

Mindketten úgy érezzük, hogy a kapcsolatunk egy szinttel feljebb lépett.

Borsnak

Sebestyén Ági és Pumped Gabo babát várnak?http://www.life.hu/sztarok/20170823-sebestyen-agi-es-pumped-gabo-babat-varnak.htmlPumped Gabo és Ági babát várnak? Sokat sejtető mondat hagyta el Pumpedné száját... TV + SztárokOrigoAmbrus Attila, vagyis a Viszkis rabló 50 millióval akart új életet kezdenihttp://www.life.hu/sztarok/20170823-a-viszkis-rablo-50-millioval-akart-uj-eletet-kezdeni.htmlAmbrus Attila a Viszkis rabló néven híresült el, történetét mindenki ismeri, de még ma sem tudunk minden részletet, például azt, mihez kezdett volna a zsákmánnyal, ha nem kapják el! Hiszed vagy sem, éppen akkor akart jó útra térni: 50 millióval menekült volna el Magyarországról. TV + SztárokOrigoRobbie Williams felesége a belvárosban fagyizott - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170823-robbie-williams-felesege-a-belvarosban-fagyizott.htmlRobbie Williams és családja igyekeznek kipróbálni minden budapesti helyet: nemrég egy különleges fagyizóba látogattak el, ahol elég huncut videót készített a felesége! TV + SztárokOrigoHorváth Éva ezért tette ki pasiját - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170823-horvath-eva-kitette-a-pasijat-ezert-video.htmlHorváth Éva elárulta, miért szakított pasijával. TV + Sztárok--Nem vette át a bírósági végzést Hujber Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20170823-hujber-nem-vette-at-a-birosagi-vegzest.htmlNéhány hónappal ezelőtt Hujber Ferire saját felesége hívta ki a rendőröket. Kiderült, nem először került sor ilyen jellegű családi perpatvarra. Kényszerítés gyanúja miatt kezdett el nyomozni a rendőrség, ám végül kábítószer birtoklásának vétsége lett a vád... TV + Sztárok--Istenes Bence nagyon lefogyotthttp://www.life.hu/sztarok/20170822-istenes-bence-nagyon-lefogyott-a-survivor-forgatasan.htmlRengeteget fogyott Istenes Bence, mióta eltűnt a képernyőről. Most, hogy a Survivor kapcsán ismét felbukkan, elárulta fogyásának okát, valamint az új műsor kulisszáiba is beavatta a Life.hu-t. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.