Vilmos és Harry Diana haláláról beszéltek: nem értették, idegenek miért siratják őt

Forrás: AFP/Joel Robine -
Vilmos herceg Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő 20 évvel ezelőtt hunyt el, halál az egész világot megrázta, de természetesen főként a gyerekeit. Vilmos és Harry dokumentumfilmben beszéltek arról, hogyan fogadták a tömegek reakcióját: nem értették, miért siratja mindenki az anyjukat.

Diana hercegnő 20 évvel ezelőtt egy autóbalesetben vesztette életét, melynek körülményeit máig vitatják. Az viszont biztos, hogy az egész világot megrázta a szörnyű tragédia, mindenhol gyászolták a hercegnőt, a fiai pedig elvonultak a nyilvánosság elől, hogy csendben gyászolhassanak. Sokáig persze nem bujkálhattak, és a szörnyű fájdalom mellett még a tömegekkel is meg kellett küzdeniük. Egyáltalán nem értették, hogy miért siratja mindenki az anyjukat.

Vilmos, Károly és Harry Diana temetésén Forrás: AFP/Joel Robine

Képtelen voltam megérteni, hogy miért sírnak olyan hangosan, miért mutatnak annyi érzelmet, amikor nem is imerték az anyánkat.

egy dokumentumfilmben"Emlékszem, teljesen zsibbadtnak éreztem magamat, összezavarodtam és szédültemNem akartam elhinni, nem voltam hajlandó elfogadni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.