Magánéleti válságáról vallott Gór Nagy Mária

Forrás: TV2 -
válság magánélet Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már nem látszik rajta, de volt egy sötét időszak Gór Nagy Mária életében. Válása után mélypontra került. Azt sem bánta volna, ha meghal.

Erős, határozott nőnek ismeri a nagyközönség Gór Nagy Máriát, de az ő élete sem volt mindig fenékig tejfel. Neki is voltak rossz időszakai, és bizony megjárta a poklot. Válása után mélypontra került, csak nehezen tudta összeszedni magát.

Gór Nagy Mária válása után mélypontra került Forrás: TV2

Annyira fájt az egész, hogy azt sem bántam volna, ha meghalok.

Ha belenézek a tükörbe, persze látom, hogy ráncos az arcom, a bőröm, de vannak jó krémek és a masszázs is gyakran csodát tesz. Az idővel azonban nem lehet felvenni a harcot. A ráncok egy bizonyos kor után jönnek, és ez így van rendjén. De a szeretet és a jókedv fiatalon tarthatja az embert. És a sport”

Gór Nagy Máriának pszichológus segített, hogy visszaszerezze a férjét


A színésznő párkapcsolati válságáról vallott: a sorozatos hisztik miatt férje drasztikus módszerrel figyelmeztette Gór Nagy Máriát, hogy változnia kell. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Megmutatta barátnőjét Rácz Gergő - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-megmutatta-baratnojet-racz-gergo.htmlBoldog párkapcsolatban él Rácz Gergő, de barátnőjét eddig még soha nem láthattuk. Most végre megmutatta! TV + SztárokOrigoLefagyasztja petesejtjeit Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-lefagyasztja-petesejtjeit-novak-heni.htmlA Jóban Rosszban egykori színésznője komoly lépésre szánta el magát: azt tervezi, hogy lefagyasztattja a petesejtjeit! TV + Sztárok--Zalatnay Cini először láthatja unokáithttp://www.life.hu/sztarok/20170825-zalatnay-cini-eloszor-lathatja-unokait-londonban.htmlA 69 éves Zalatnay Saroltának ma is rengeteg fellépése van. Akad olyan hétvége, amikor egy nap alatt négy koncertet is ad, ezért pedig nagyon hálás az énekesnő. Azonban pont emiatt ezen a nyáron még nem láthatta Londonban élő lányát, Nikit és unokáit. De miről is van szó pontosan? Eláruljuk!TV + Sztárok--Sváby András gyermeke anyjával romantikázotthttp://www.life.hu/sztarok/20170825-svaby-andras-gyermeke-anyjaval-romantikazott-a-koncerten.htmlA szerdai Robbie Williams-koncerten romantikázott Sváby András és párja.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huLajcsi is beleavatkozott a mulatós balhébahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-lajcsi-is-beleszolt-a-mulatos-balheba.htmlSzabó Kimmel Tamás a napokban nem kímélte Kis Grófo zenéjét egy interjúban egyszerűen szemétnek nevezte azt. Pedig még az ő slágere is elhangzik a nyár sikerfilmjében a Pappa Pia moziban. Kis Grófo higgadtan reagált Szabó Kimmel szavaira.TV + SztárokOrigoBradley Cooper Magyarországra jönhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-bradley-cooper-is-hazankba-latogat.htmlÚjabb világsztár érkezik hazánka és itt fog lakni 4 hónapon keresztül, Hölgyeim figyelem! Írtó jóképű az illető! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.