Ma már nem látszik rajta, de volt egy sötét időszak Gór Nagy Mária életében. Válása után mélypontra került. Azt sem bánta volna, ha meghal.

Erős, határozott nőnek ismeri a nagyközönség Gór Nagy Máriát, de az ő élete sem volt mindig fenékig tejfel. Neki is voltak rossz időszakai, és bizony megjárta a poklot. Válása után mélypontra került, csak nehezen tudta összeszedni magát.

Gór Nagy Mária válása után mélypontra kerültForrás: TV2

"Elkezdtem inni, nyugtatókat is szedtem. Annyira fájt az egész, hogy azt sem bántam volna, ha meghalok. De nem haltam meg, csak lefogytam negyven kilóra, borzalmasan néztem ki. Aztán összeszedtem magam" - mesélte válás utáni korszakáról a színésznő a Best Magazinnak. Talán akkoriban ő sem várta, de a mélypont után újra rátalált a szerelem, és máig sikerült megőriznie fiatalosságát. „Ha belenézek a tükörbe, persze látom, hogy ráncos az arcom, a bőröm, de vannak jó krémek és a masszázs is gyakran csodát tesz. Az idővel azonban nem lehet felvenni a harcot. A ráncok egy bizonyos kor után jönnek, és ez így van rendjén. De a szeretet és a jókedv fiatalon tarthatja az embert. És a sport” - árulta el titkát a színésznő.

Gór Nagy Máriának pszichológus segített, hogy visszaszerezze a férjét


A színésznő párkapcsolati válságáról vallott: a sorozatos hisztik miatt férje drasztikus módszerrel figyelmeztette Gór Nagy Máriát, hogy változnia kell. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!