Istenes Bence megbosszulta Adél jobbegyenesét: visszakapta! – Fotó!

Forrás: Youtube/Istenes Bence -
bosszú Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence akkorát kapott Csobot Adéltól, hogy a fal adta a másikat. A műsorvezető azóta készül a bosszúra, Adél duplán kapta vissza a jobbegyenesét.

Videóban mutatja be az életét Istenes Bence és Csobot Adél, amelyből apró titkokat tudhatunk meg a szerelmesekről. Előző videójuk azonban nagyon furcsán ért véget. Adél egy hatalmas boxkesztíűvel támadt a mit sem sejtő Istenes Bencére, aki nem tudta elfelejteni a történteket. Azóta forralta bosszúját!

Istenes Bence bosszút állt Csobot Adélon Forrás: Youtube/Istenes Bence

A legfrissebb epizódban pedig a műsorvezető lecsap a mit sem sejtő Adélra. Az énekesnő gyanútlanul mossa a kocsit Bence édesanyja házának udvarán, amikor a műsorvezető megosztja tervét a nézőkkel: Adél jobbegyenesét Bence egy kis slagolással adja vissza. A hideg víz megtette a hatását, csak sajnos Bence nem sokáig tartotta magánál az irányítást: Adél szemfülsen lecsapott a slagra, és bizony a műsorvezető sem úszta meg a hideg vízsugarat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.