Kocsis Korinna Gianluca Vacchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen fotók kerültek fel a fiatal szépség közösségi oldalára: nem rejtette véka alá, hogy mennyire jól érezte magát Ibizán.

Kocsis Korinna már nem először járt Ibizán, de a hely szépsége annyira magával ragadta, hogy úgy döntött: ott fogja tölteni idén a nyár utolsó napjait. A 26 éves szépségkirálynő jó döntést hozott, ugyanis együtt bulizhatott Gianluca Vacchival, a világhírű milliárdos üzletemberrel.

Az 50 éves pasas egy jól menő cég tulajdonosa, amely többek között gyógyszerek, kozmetikumok és más egyebek csomagolásával is foglalkozik. Ám Gianluca nem ennek köszönheti a hírnevét, hanem a tetőtől talpig teletetovált testének, amit szívesen meg is mutat a világnak.

Sunset.. @effek #gvlifestyle

Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) által megosztott bejegyzés,

Nem csoda, hogy Korinna megtiszelve érezte magát a társaságában, hiszen a férfit több, mint 11 millió ember követi a közösségi oldalon. Azért ezt a számot rengeteg híresség megirigyelhetné tőle.

Ciao Sardinia...see you soon #gvlifestyle

Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) által megosztott bejegyzés,

7 kérdés az egészségről: Kocsis Korinna

Mennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit, és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal a gyönyörű szépségkirálynőt, Kocsis Korinnát faggattuk.

Az amerikaiak imádják Mariska Hargitay férjét, Peter Hermnann-thttp://www.life.hu/sztarok/20170828-az-amerikaiak-imadjak-mariska-hargitay-ferjet.htmlAz amerikaiak felfedezték maguknak Mariska Hargitay férjét, és most azon gondolkoznak, hogy nem vették észre eddig. Peter Hermann ugyanis szívdöglesztő! TV + Sztárok--Nyomozást rendelt el az ügyészség Ungár Anikó ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170828-nyomoznak-ungar-aniko-ugyeben.htmlUngár Anikó bűvésznő másfél évvel ezelőtt, hátulról ütközött bele egy autóba a XIII. kerületben. A nyomozás szerint felmerült, hogy segítségnyújtás helyett elhajtott a helyszínről. TV + SztárokOrigoAdásban mutatta meg nemi szervét Pumped Gabo (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170827-adasban-mutatta-meg-nemi-szervet-pumped-gabo-pumpedek.htmlA Pumpedék második, nyári évada még durvább, mint az első volt. A sorozat következő epizódjában, hétfőn Gabo még a péniszét is megmutatja.TV + Sztárok--Visszatér a Barátok köztbe Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20170828-visszater-a-baratok-koztbe-is-rekasi-karoly.htmlKét évvel a balesete után, a képernyőre is visszatérhet Rékasi Károly. A Barátok köztben, már tervezik Bartha Zsolt történetének folytatását. TV + Sztárok--Az amerikaiak imádják Mariska Hargitay férjét, Peter Hermnann-thttp://www.life.hu/sztarok/20170828-az-amerikaiak-imadjak-mariska-hargitay-ferjet.htmlAz amerikaiak felfedezték maguknak Mariska Hargitay férjét, és most azon gondolkoznak, hogy nem vették észre eddig. Peter Hermann ugyanis szívdöglesztő! TV + Sztárok--Emily Ratajkowski a mellei miatt nem kap munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20170827-mellei-miatt-nem-kap-munkat-a-emily-ratajkowski.htmlA 26 éves Emily Ratajkowski úgy érzi, hogy a keblei miatt sok munkától esik el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.